Aldactone Pfizer 50 mg

7753,13 kr.12686,94 kr.

Hvad er Aldactone Pfizer 50 mg? Handlingsmekanisme Aldactone pfizer 50 mg (spironolacton) er en specifik farmakologisk antagonist af aldosteron, der primært virker ved konkurrencedygtig binding af receptorer på det aldosteronafhængige natrium-kaliumudvekslingssted i de distale komplicerede renal tubuli. Aldactone bevirker, at øgede mængder natrium og vand udskilles, mens kalium bevares. Aldactone virker både som et vanddrivende

SKU: qPyCg35nvO Category:

Description

Hvad er Aldactone Pfizer 50 mg?

Handlingsmekanisme
Aldactone pfizer 50 mg (spironolacton) er en specifik farmakologisk antagonist af aldosteron, der primært virker ved konkurrencedygtig binding af receptorer på det aldosteronafhængige natrium-kaliumudvekslingssted i de distale komplicerede renal tubuli. Aldactone bevirker, at øgede mængder natrium og vand udskilles, mens kalium bevares. Aldactone virker både som et vanddrivende middel og som et antihypertensivt lægemiddel gennem denne mekanisme. Det kan gives alene eller sammen med andre diuretika, der virker mere proximalt i nyretubuli.

Aldactone pfizer 50 mg antagonistaktivitet
Øgede niveauer af mineralocorticoid, aldosteron, findes i primær og sekundær hyperaldosteronisme. Edematøse tilstande, hvor sekundær aldosteronisme almindeligvis er involveret, omfatter kongestiv hjertesvigt, levercirrhose og nefrotisk syndrom. Ved at konkurrere med aldosteron om receptorsteder giver Aldactone effektiv behandling af ødem og ascites under disse forhold. Aldactone pfizer 50 mg modvirker sekundær aldosteronisme forårsaget af volumenudtømning og tilhørende natriumtab forårsaget af aktiv vanddrivende behandling.

Aldactone pfizer 50 mg er effektivt til at sænke systolisk og diastolisk blodtryk hos patienter med primær hyperaldosteronisme. Det er også effektivt i de fleste tilfælde af essentiel hypertension, selvom aldosteronsekretion kan ligge inden for normale grænser for godartet essentiel hypertension.

Gennem sin virkning for at modvirke virkningerne af aldosteron hæmmer Aldactone pfizer 50 mg udveksling af natrium til kalium i tubalerne i den distale nyre og hjælper med at forhindre kaliumtab.

Aldactone har ikke vist sig at øge serumurinsyre, udfælde gigt eller ændre kulhydratmetabolisme.

farmakokinetik
Aldactone metaboliseres hurtigt og omfattende. Produkter med svovl er de dominerende metabolitter og anses for at være primært ansvarlige sammen med Aldactone for lægemidlets terapeutiske virkninger. Følgende farmakokinetiske data blev opnået fra 12 raske frivillige efter administration af 100 mg spironolacton (Aldactone filmovertrukne tabletter) dagligt i 15 dage. Den 15. dag blev spironolacton givet umiddelbart efter en fedtholdig morgenmad, og derefter blev der taget blod

Additional information

Variants

100-tabletter, 200-tabletter

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aldactone Pfizer 50 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *