Boldenone-Equipoise Boldenone Undecylenate 200 mg

2326,00 kr.

Hvad er Boldenone-Equipoise boldenone undecylenate 200 mg? Når du ser på Boldenone-Equipoise boldenone undecylenate 200mgon papir, kan du se, at det stort set er det samme hormon som dianabol, bortset fra en enorm ændring. Dianabol-hormonet er 17AA til oral brug og har kun en effektiv otte timers halveringstid på grund af det. Equipoise mangler 17AA

SKU: l06ein8y5H Category:

Description

Hvad er Boldenone-Equipoise boldenone undecylenate 200 mg?

Når du ser på Boldenone-Equipoise boldenone undecylenate 200mgon papir, kan du se, at det stort set er det samme hormon som dianabol, bortset fra en enorm ændring. Dianabol-hormonet er 17AA til oral brug og har kun en effektiv otte timers halveringstid på grund af det. Equipoise mangler 17AA -gruppen, men har faktisk en meget lang undecylenat -ester -kæde fastgjort i stedet. Denne esterkæde gør Boldenone-Equipoise boldenone undecylenat 200 mg meget olieopløseligt, til det punkt, hvor Boldenone-Equipoise boldenone undecylenate 200 mg i sin “rå form, inden det suspenderes i olie, allerede er en slags olieagtig substans med sirupens konsistens .

Enzymer i leveren vil i sidste ende spalte esterkæden fra boldenonhormonet og til sidst frigive det, så det kan interagere med androgenreceptorer i dine muskelceller.

Hvad er bivirkningerne af udstyret?

Equipoise er ret mild med bivirkninger, men det har stadig nogle – ligesom ethvert steroid ville gøre. Disse bivirkninger er almindelige for de fleste steroider: acne, unaturlig hårvækst, fedtet hud, prostata, hæshed eller uddybning af stemmen, unaturlig hårvækst og usædvanligt hårtab.

Et af de største problemer med udstyr er, at det vides at forårsage acne i brystet, ryggen og skulderen. Derfor, hvis du er tilbøjelig til acne, skal du sørge for at bruge antibakteriel sæbe og anti-acne sæbe og lotion dagligt.

En anden bivirkning, der er anekdotisk i naturen, er stigningen i appetit. Dette er blevet rapporteret af mange brugere i branchen. Flere klienter, jeg arbejder med, har rapporteret om konstant sult og trang, hvilket er noget at huske på, hvis man skærer med udstyr. Jeg foreslår, at du starter med en lavere dosis EQ, hvis du skærer for at kontrollere eventuelle appetitproblemer.

Hvad er halveringstiden for Boldenone-Equipoise boldenone undecylenate 200 mg?

Boldenone-Equipoise boldenone undecylenate 200 mg har en meget lang halveringstid, 14 dage. Derudover kan den forblive i kroppen i flere måneder eller endda år og anbefales derfor ikke til brug i aktive sportssæsoner, da brugeren helt sikkert vil teste positivt.

Hvordan bruges Equipoise? Hvilke doser skal du bruge?

Boldenone-Equipoise boldenone undecylenate 200 mg bruges af atleter og bodybuildere til at øge udholdenhed, muskelmasse og produktion af røde blodlegemer i kroppen. Det er bedst kendt for at give langsomme, men jævne gevinster under fyldningscykler (almindeligvis kaldet EQgains). EQ kan bruges i doser fra 200 mg til 600 mg om ugen i så længe som 12 uger.

I de senere år er udstyret blevet en favorit blandt powerlifters og betragtes af busser som en ideel erstatning for deca durabolin. Dette skyldes hovedsageligt, at kvaliteten af ​​muskelmasse og styrkeforøgelser, der opleves på udstyret, opstår uden de grimme bivirkninger af deca. EQ har også en positiv effekt på blodcirkulationen i kroppen; som tillader maksimal blodgennemstrømning til musklerne under intense træninger.

Ved medicinsk brug kan udstyr fremme erythropoietin (EPO) stimulerende faktor, som igen stimulerer knoglemarvsvækst, hvilket fører til en øget produktion af røde blodlegemer. Flere røde blodlegemer betyder mere hæmoglobin og højere iltbærende kapacitet. EQ kan også resultere i ændringer i elektrolytniveauer på grund af dets potente mineralocorticoid egenskaber.

For mænd er den gennemsnitlige dosis 400-600 mg om ugen, men jeg har set drenge gå op til 1000 mg om ugen, så længe cykelhjælpemidler bruges.
For kvinder er den gennemsnitlige dosis 25-50 mg om ugen, men du skal være meget forsigtig. Hvis du oplever alvorlige bivirkninger, skal du afbryde EQ eller lavere doser.
Kan du give mig nogle udstyrscyklusser?

Equipoise er meget alsidig, den kan bruges til både skære- og fyldningscyklusser. Under skærecyklusser stables det med trenbolon og winstrol. Under fyldningscyklusser stables EQ med dianabol og testosteron (cypionat eller enanthate). Det er en god idé at bruge cykelhjælpemidler til din EQ-kørsel, både cardarin (GW-501516) og N2Guard er et must. Derudover er en aromatasehæmmer (AI) såsom aromasin eller arimidex med Boldenone-Equipoise boldenone undecylenat 200 mg nødvendig.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Boldenone-Equipoise Boldenone Undecylenate 200 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *