CABASER 2MG

24669,05 kr.130393,55 kr.

CABASER 2MG – sundhedsmedicin til mænd, denne medicin indeholder Cabergoline og er fremstillet af Pharmacia. Cabergolin er et lægemiddel, der oftest er medicinsk foreskrevet for dets evne til at hæmme prolaktinsekretion gennem dets virkning som dopaminagonist. Lægemidlet er blevet vedtaget af bodybuildere og styrketrætere som en måde at bekæmpe prolaktinrelaterede bivirkninger forårsaget af visse anabolske

SKU: WH29j1c3xq Category:

Description

CABASER 2MG – sundhedsmedicin til mænd, denne medicin indeholder Cabergoline og er fremstillet af Pharmacia.
Cabergolin er et lægemiddel, der oftest er medicinsk foreskrevet for dets evne til at hæmme prolaktinsekretion gennem dets virkning som dopaminagonist. Lægemidlet er blevet vedtaget af bodybuildere og styrketrætere som en måde at bekæmpe prolaktinrelaterede bivirkninger forårsaget af visse anabolske steroider. Til dette formål er cabergolin ekstremt effektiv, samtidig med at den giver ringe risiko med hensyn til alvorlige bivirkninger for brugerens helbred, når den bruges til dette formål.
CABASER 2MG bruges almindeligvis af bodybuildere til at bekæmpe prolaktin og virkninger relateret til prolaktin, det er sådan, før vi går videre, lad os, det er meget vigtigt at forstå præcis, hvad det hormon er. Prolactin er et enkeltkædet protein, meget tæt forbundet med væksthormon. Det udskilles af det, der kaldes lactotrofer i den forreste del af din hypofyse. Derudover syntetiseres og udskilles prolaktin af mange andre celler i kroppen, såsom immunceller, i hjernen, og hos kvinder udskilles endda af decidua i gravide kvinders livmoder.
Hvis du overhovedet har læst om prolactin, er du sandsynligvis stødt på, at dets vigtigste virkninger mærkes af brystkirtlerne, og at stimulering af brystkirteludvikling og mælkeproduktion er dens hovedrolle.

Selvom dette er sandt, har mange problemer prolactinreceptorer, og selvom den forreste hypofyse er den vigtigste kilde til prolactin, syntetiseres den og udskilles i flere andre væv. Overdreven prolaktinekspression kan endda være ansvarlig for visse typer hypofyse tumorer. Men den mest almindelige bivirkning, vi ser af det hos bodybuildere, er udviklingen af ​​overskydende mælkevæv og mælkeproduktion. Desværre er udviklingen af ​​mælkekirtler og mælkeproduktion blandt de vigtigste effekter. Godt, hvis du er en ko, men ikke så god, hvis du er en bodybuilder. Ja, det er rigtigt – for meget prolactin kan forårsage galactorrhea. Den anden mest almindelige bivirkning er seksuel dysfunktion. Jeg formoder, at den gennemsnitlige mandlige bodybuilder ikke vil have noget at gøre med noget af det.
CABASER 2MG virker til at hæmme udskillelsen af ​​prolactin, da det er en dopaminreceptoragonist. Det betyder, at det virker på dopaminreceptorer på samme måde som dopamin gør i kroppen. Dopamin virker som en prolaktinhæmmer ved at binde sig til receptorer i laktotroferne i hypofysen og signalerer dem til at stoppe syntesen og udskillelsen af ​​prolactin.
Mens dopamin har en evne til at hæmme udskillelsen af ​​prolactin, har det naturligvis mange andre funktioner i kroppen, hvorved CABASER 2MG kan efterligne dopamins virkning og også udføre mange af disse. Disse funktioner omfatter at skabe en følelse af velvære eller tilfredshed gennem en kemisk reaktion i kroppen, som ofte frigives under behagelige eller tilfredsstillende fysiske handlinger. Det er endda blevet vist, at dopaminreceptoragonister som Cabergoline kan hjælpe med at øge sandsynligheden for vellykket rygestop. Dopamin kan også hjælpe med at forbedre hjernens funktion. Af denne grund er CABASER 2MG undertiden ordineret til dem, der lider af Parkinsons sygdom. For den gennemsnitlige bruger kan det imidlertid hjælpe med at forbedre hukommelsen eller endda motoriske funktioner, selvom brugeren allerede producerer normale dopaminniveauer, vil denne effekt i bedste fald være minimal. Den primære årsag til brug af CABASER 2MG af steroidbrugere er imidlertid stadig til behandling af prolaktinrelaterede bivirkninger.
De anabolske steroider, der kan føre til for høje niveauer af prolactin, er hovedsageligt nandrolon- og nandrolon-afledte forbindelser.

Steroider som Deca Durabolin, Trenbolone og Durabolin kan alle have denne effekt. Af denne grund kan brugere af disse lægemidler gerne have en forbindelse som CABASER 2MG i deres besiddelse til behandling af negative bivirkninger relateret til prolactin, hvis de skulle udvikle sig på et hvilket som helst tidspunkt under en steroidcyklus.
En sekundær faktor til styring af prolaktinniveauer hos anabolske steroidbrugere er mængden af ​​østrogen, der cirkulerer i deres system. Østrogen har en indlysende positiv effekt på mængden af ​​produceret prolactin, og jo mere produceret østrogen er relateret til mængden af ​​prolaktin, der produceres i overensstemmelse hermed. I det væsentlige stimulerer østrogen udskillelsen af ​​prolactin via afbrydelse af den hæmmende virkning af dopamin. Af denne grund kan prolactin ofte kontrolleres ved at reducere østrogenniveauer. Anvendelsen af ​​aromatasehæmmere kan bruges til dette formål. Men når prolactinniveauer når et punkt, hvor et fald i østrogenniveauer ikke hæmmer overdreven prolaktinsekretion, bør administration af cabergolin være tilstrækkelig til at hæmme yderligere overproduktion.

Additional information

Variants

100-tabletter, 200-tabletter, 500-tabletter, 1000-tabletter

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CABASER 2MG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *