D-Bol metandienon 10 mg 500 flikar

4229,00 kr.

Hvad er D-bol Methandienone 10 mg 500 faner? Dianabol er det gamle Ciba -mærke for det orale steroid methandrostenolone. Det er et derivat af testosteron, der udviser stærke anabolske og moderate androgene egenskaber. Denne forbindelse blev først tilgængelig i 1960, og den blev hurtigt det mest foretrukne og meget udbredte anabolske steroid i alle former

SKU: zWUOMd0ohf Category:

Description

Hvad er D-bol Methandienone 10 mg 500 faner?

Dianabol er det gamle Ciba -mærke for det orale steroid methandrostenolone. Det er et derivat af testosteron, der udviser stærke anabolske og moderate androgene egenskaber. Denne forbindelse blev først tilgængelig i 1960, og den blev hurtigt det mest foretrukne og meget udbredte anabolske steroid i alle former for atletik. Det skyldes sandsynligvis, at det både er let at bruge og ekstremt effektivt. I den amerikanske D-bol Methandienone 10 mg 500 faner havde produktionen meteorisk historie, eksploderet i god tid og derefter hurtigt mistet synet. Mange var nervøse i slutningen af ​​1980’erne, da den sidste af de amerikanske generikaer blev fjernet fra apotekets hylder, og den medicinske gruppe ikke længere fandt nogen legitim brug af stoffet. Det faktum, at D-bol Methandienone 10 Mg 500 Tabs har været ude af det amerikanske marked i over 10 år nu, har dog ikke formindsket dens popularitet. Det er stadig det mest almindelige orale steroid på det sorte marked i USA, så længe der er lande, der fremstiller dette steroid, vil det sandsynligvis forblive det.

Ligesom testosteron og Anadrol 50® er Dianabol et stærkt steroid, men også et, der forårsager mærkbare bivirkninger. Til at begynde med er D-bol Methandienone 10 mg 500 faner ret østrogen. Gynækomasti er også ofte et problem under behandlingen og kan vise sig ganske tidligt i en cyklus (især når der bruges højere doser). Samtidig kan vandretention blive et udtalt problem, som kan forårsage et mærkbart tab af muskeldefinition, da både subkutant vand og fedt bygges op. Følsomme individer vil derfor måske gerne beholde østrogenet under kontrol med tilsætning af et antiøstrogen, såsom Nolvadex® og / eller Proviron®. Det stærkere lægemiddel Arimidex® (anti-aromatase) ville være et bedre valg, men kan også være ret dyrt i forhold til standard østrogenbehandling.

Derudover er androgene bivirkninger almindelige med dette stof og kan omfatte anfald af fedtet hud, acne og hår / hårvækst i ansigtet. Aggression kan også øges med et stærkt steroid som dette, så det ville være klogt ikke at lade din disposition ændre sig i løbet af en cyklus. Med D-bol Methandienone 10 mg 500 faner er der også mulighed for at forværre et mandligt hårtab. Følsomme individer vil derfor måske undgå dette lægemiddel og vælge et mildere anabolske stof som Deca-Durabolin®. Mens D-bol Methandienone 10 mg 500 faner omdannes til et mere potent steroid gennem interaktion med 5-alfa-reduktaseenzymet (det samme enzym, der er ansvarligt for at konvertere testosteron til dihydrotestosteron), har det ekstremt lille affinitet til at gøre det i menneskekroppen . Den androgene metabolit 5alpha dihydromethandrostenolone produceres derfor i bedste fald kun i spormængder. Fordelen ved Proscar® / Propecia® ville derfor være ubetydelig, stoffet tjener ikke noget reelt formål.

At være moderat androgene, D-bol Methandienone 10 mg 500 faner er virkelig bare et populært steroid blandt mænd. Når de bruges af kvinder, er stærke viriliseringssymptomer naturligvis et muligt resultat. Nogle eksperimenterer dog med det og finder lave doser (5 mg) af dette steroid ekstremt kraftfuld til ny muskelvækst. Når D-bol Methandienone 10 mg 500 faner administreres, giver det enestående masse- og styrkegevinster. I effektivitet sammenlignes det ofte med andre stærke steroider som testosteron og Anadrol 50®, og det er også et populært valg til bulking. En daglig dosis på 4-5 tabletter (20-25 mg) er nok til at give næsten enhver dramatiske resultater. Nogle tør meget højere doser, men denne praksis fører normalt til en dybere forekomst af bivirkninger. Det tilføjer også godt med en række andre steroider. Det bemærkes, at det blandes særlig godt med det milde anabolske Deca-Durabolin®. Sammen kan man forvente en enestående styrkelse af muskler og styrke, med bivirkninger ikke meget værre end man ville forvente af Dianabol alene. For alle masser kan en langtidsvirkende testosteronester, såsom enanthat, bruges. Imidlertid, med de lignende høje østrogene / androgene egenskaber ved dette androgen, kan bivirkninger være ekstreme med en sådan kombination. Overskuddet ville også være godt, hvilket normalt gør en sådan indsats rentabel for brugeren. Som tidligere diskuteret kan supplerende medicin tilføjes for at reducere bivirkninger forbundet med denne type cyklus.

For at modstå oral indgivelse alphaalkyleres denne forbindelse. Vi ved, at denne ændring beskytter lægemidlet mod at blive deaktiveret af leveren (hvilket gør det muligt for næsten alt lægemiddel at komme ind i blodbanen), men det kan også være giftigt for dette organ. Langvarig eksponering for c17 alfa-alkylerede stoffer kan resultere i faktisk skade, muligvis endda udvikling af visse former for kræft. For at være sikker kan du besøge din læge et par gange i løbet af hver cyklus for at holde øje med deres leverenzymniveauer. Cykler bør også holdes korte, normalt mindre end 8 uger lange, for at undgå at lægge mærke til skader. Gulsot (galdeobstruktion) er normalt det første synlige tegn på leverproblemer, og bør kigges efter. Denne tilstand forårsager en usædvanlig gulfarvning af huden, da kroppen har problemer med at behandle bilirubin. Ud over huden kan hvide øjne også være gule, en klar indikator på problemer. Hvis dette sker, skal du straks stoppe med at tage medicinen og se en læge. Dette er normalt et punkt, hvor yderligere permanent skade kan undgås.

Det er også interessant at bemærke, at D-bol Methandienone 10 mg 500 faner er strukturelt identiske med boldenon, bortset fra at det indeholder den tilføjede c17 alfa-alkylgruppe, der er diskuteret ovenfor. Denne kendsgerning tydeliggør virkningerne af at ændre et steroid på en sådan måde, da disse to forbindelser ser ud til at fungere meget forskelligt i kroppen. Den største forskel synes at være i tendensen til østrogene bivirkninger, som synes at være meget mere udtalt med Dianabol. Equipoise® er kendt for at være ret mild i denne henseende, og brugere bruger derfor normalt dette lægemiddel uden at skulle tilføje et antiøstrogen. Dianabol er meget mere østrogen, ikke fordi det er lettere at smage, da faktisk 17-alfa methylgruppen og c1-2 dobbeltbindingen begge bremser smagsprocessen. Problemet er, at D-bol Methandienone 10 mg 500 faner omdannes til 17alpha methylestradiol, en mere biologisk aktiv form for østrogen end almindelig østradiol.

Men Dianabol ser også ud til at være meget mere kraftfuld med hensyn til muskelmasse sammenlignet med boldenone, som understøtter forestillingen om, at østrogen spiller en vigtig rolle i anabolisme.

Faktisk adskiller boldenone og methandrostenolon sig så meget i deres styrke som anabolske, at de to sjældent har samme forhold. Som et resultat er brugen af ​​D-bol Methandienone 10 mg 500 faner normalt begrænset til bulking under træning, mens Equipoise® betragtes som en glimrende skære- eller slank bygningsteroid.

Halveringstiden for Dianabol er kun ca. 3 til 5 timer, en relativt kort tid. Det betyder, at en enkelt daglig doseringsplan giver et varierende blodniveau, med op- og nedture i løbet af dagen. Brugeren har også et valg, enten at dele tabletterne i løbet af dagen eller tage dem alle på én gang. Den sædvanlige anbefaling har været at dele dem op og forsøge at regulere koncentrationen i dit blod. Dette vil imidlertid give et lavere topniveau i blodet, end hvis tabletterne blev taget på et tidspunkt, så det kan være en afvejning med denne mulighed. Steroidforsker Bill Roberts påpeger også, at en doseringsplan med et snit bør have en mindre dramatisk effekt på hypothalamus-hypofyse-testikelaksen, da der er en tilstrækkelig periode hver dag, hvor steroidhormonniveauerne ikke er ekstremt overdrevne. Jeg tvivler normalt på, at hormonstabilitet kan opretholdes under en sådan cyklus, men bemærk, at anekdotiske beviser ofte stadig understøtter enkelte daglige doser for at blive bedre til de overordnede resultater. Måske er dette den bedre løsning. Da vi ved, at blodkoncentrationen vil nå maks. 1,5 til 3 timer efter administration, kan vi yderligere undre os over det bedste tidspunkt at tage vores tabletter. Det virker logisk, at det ville være optimalt at tage pillerne tidligere på dagen, gerne noget tid før træning. Dette ville give mulighed for et betydeligt antal dagtimetimer for et androgenrigt stofskifte for at øge næringsoptagelsen, især de kritiske timer efter træning.

Atleter spørger ofte, hvordan man cykler 100 tabletter, når det er det eneste tilgængelige beløb. Selvom de mest stærkt foretrækker at cykle mindst 200 tabletter, kan halvdelen af ​​denne mængde bruges med succes. Målet bør være at indtage en effektiv mængde, men også at strække den så længe som muligt. Vi kan gøre dette ved at tage fire tabletter dagligt i løbet af ugen (mandag til fredag) og afstå fra at blive i weekenden.

Dette giver os i alt 20 tabletter hver uge, 100 faner, der holder brugeren fem uger. Dette bør være lang nok tid til at få mærkbare fordele ved stoffet, især hvis du ikke har brugt steroider meget før. Selvom det er ukonventionelt, er det ikke nødvendigt at variere IUD -dosis i løbet af en cyklus. Denne metode bør give en meget mere konsekvent fordel end at prøve et indviklet pyramidespil, som kan æde de fleste af dine piller op under dosisjusteringer. Som diskuteret tidligere i denne bog ville en tilspidset dosis mod slutningen ikke give os nogen reel fordel.

På det amerikanske sorte marked kan du finde en række forskellige D-bol Methandienone 10 mg 500 faner. Blandt de mere populære i dag er Ttokkyo 5 mg og 10 mg tabletter fra Mexico. Disse fås i flasker med 100 eller 1000 tabletter og har cirkuleret det sorte marked i ekstremt store mængder. L0mg -versionen erstattede faktisk 5 mg i Ttokkyo -produktlinjen, men begge vil sandsynligvis blive fundet cirkulerende i nogen tid. Ttokkyo -tabletterne ligner påfaldende de små lyserøde Anabol -tabletter fra Thailand, som stadig er populære på det sorte marked. Methandon er også tilgængelig fra Thailand, men er i øjeblikket meget mindre populær i USA end fanerne Anabol. Også fra dette land er et nyt l0mg produkt kaldet Danabol, produceret på flasker med 500 faner af March Pharmaceutical Company. Reforvit er en mexicansk veterinær injicerbar, som tilberedes i en styrke på 25 mg / ml. En 50 ml flaske indeholder tilsvarende 250 tabletter og sælges til en rimelig pris. Et 10 ml hætteglas produceres også, men ses sjældent i USA. De fleste brugere vælger at tage dette emne oralt, fordi det er lige så effektivt som tabletter (og meget mindre smertefuldt end at injicere). Du kan købe tomme gelatinkapsler i helsekostforretningen og injicere Reforvit i dem med en nål. Se efter kapslen i størrelse 00, som kan indeholde en fuld ml opløsning. For nylig har producenten Loeffler introduceret en oral version med 25 mg steroid pr. Tablet. Denkall producerer også 0,0 mg kapsler og en 25 mg / ml injicerbar af dette steroid, som også almindeligvis findes i USA fra sent. De russiske generiske produkter (METAHAPOCTEHOROH) tabletter er også stadig tilgængelige i USA, selvom emballagen til dette steroid for nylig er blevet opdateret for at afspejle en mere detaljeret tabletstrimmel og æske.

Fra udskrivningen af ​​Anabolics 2000 rapporterede jeg ikke noget præparat, der blev lavet i en dosis over 5 mg, men kun to år senere har vi nu flere præparater, der bærer l0mg, og et, der vejer ind med utrolige 25 mg pr. Tablet. Dette svarer til 5 standard Dianabol -tabletter værd at steroider, hvilket jeg synes klart er en indikation på en ny trend inden for steroidfremstilling. Forståelse for, at steroidmarkedet i mange dele af verden virkelig er rettet mod atleter, har mange producenter tilsyneladende skyndte sig at frigive nye og mere chokerende højdosisprodukter. Ikke kun D-bol methandienon 10 mg 500 faner, men også versioner af testosteron cypionat, testosteronpropionat, nandrolon decanoat, nandrolon laurat, stanozolol, boldenon undecylenat og oxandrolon er blevet frigivet i de sidste to år ved højere doser end nogensinde set kommercielt. Med det ekstremt lukrative steroidmarked i øjeblikket er der ingen tvivl om, at denne tendens vil fortsætte.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “D-Bol metandienon 10 mg 500 flikar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *