Deca Durabolin 400 mg 10 ml

6273,00 kr.

Hvad er Deca durabolin 400 mg 10 ml? (Nandrolon Decanoate) Deca durabolin 400 mg 10 ml er et ekstremt populært anabolsk steroid, der består af steroidhormonet Nandrolone og er knyttet til den store Decanoate -ester. Hormonet nandrolon optrådte første gang i 1960 og blev udviklet til kommerciel brug i 1962 af Organon under handelsnavnet Deca

SKU: mahHy3rREG Category:

Description

Hvad er Deca durabolin 400 mg 10 ml?

(Nandrolon Decanoate)
Deca durabolin 400 mg 10 ml er et ekstremt populært anabolsk steroid, der består af steroidhormonet Nandrolone og er knyttet til den store Decanoate -ester. Hormonet nandrolon optrådte første gang i 1960 og blev udviklet til kommerciel brug i 1962 af Organon under handelsnavnet Deca Durabolin. Siden da har mange Nandrolone Decanoate -versioner ramt markedet, men Deca Durabolin er stadig den mest anerkendte. Dette var ikke den første Nandrolon -forbindelse, der nogensinde blev oprettet for at tilhøre Organons Durabolin, specifikt Nandrolone Phenylpropionate. Phenylpropionat -versionen fungerer meget hurtigere med mindre aktiv varighed, og mens Phenylpropionate -former er populære, har Deca Durabolin stort set domineret Nandrolone -markedet.

Deca durabolin 400 mg 10 ml er en af ​​de mest almindelige anabolske steroider blandt atleter. Det er kendt for at være et ekstremt gavnligt massesteroid uden for sæsonen, men det er også en favorit i mange atletiske kredse for dets terapeutiske fordele. På grund af dets enorme terapeutiske fordele er hormonet Nandrolone et af de mest fordelagtige anabolske steroider i medicinsk praksis. På grund af mange års anabolsk steroidkontrovers har denne brug imidlertid været ret begrænset i USA i mange år. Uden for USA er Deca Durabolin en smule mere populær i terapeutiske behandlingsplaner, der kan dække en række områder.

Deca durabolin 400 mg 10 ml er officielt klassificeret som et 19-nortestosteron (19 nor) anabolsk androgent steroid. 19-nor-klassificeringen refererer til dens direkte strukturelle karakter, som er testosteronhormonet, der mangler et carbonatom på den 19. position. Selvom dette kun er en lille strukturel ændring fra testosteronhormonet, giver denne lille ændring os et unikt anabolsk steroid. Som en Nandrolon -base er Deca Durabolin forbundet med den store Decanoate -ester, som styrer hormonets frigivelsesaktivitet, hvilket bremser det enormt. Dette gør det muligt for den enkelte at bruge Nandrolone -hormonet uden behov for hyppige injektioner. Når Decanoate-esteren begynder at løsne efter injektion, vil der være en skarp stigning i Nandrolone, der frigives til kroppen i de første 24-48 timer. Fra dette tidspunkt vil hormonet fortsat blive frigivet i kroppen i ca. 2-3 uger.

Deca durabolin 400 mg 10 ml har en relativt stærk anabolsk vurdering, lidt højere end testosteron. Imidlertid er dens samlede androgene aktivitet meget lavere end testosteron, med en androgen vurdering på kun 37 sammenlignet med testosteron 100. Den nedsatte androgene aktivitet af Deca Durabolin skyldes hormonets evne til at reducere til dihydronandrolon (DHN) frem for dihydrotestosteron (DHT) . Dette gør Deca Durabolin til et meget mildere steroid end testosteron, og et af de mest tolererede anabolske steroider til raske voksne mænd. Denne tålelige natur fremgår også af dens lave østrogene aktivitet. Deca Durabolin er aromatiseret, men kun med omkring 20% ​​testosteron. Men den har en stærk gestagen -type, og dette registrerer de bivirkninger, som vi vil se senere.

Ligesom mange anabolske steroider har Deca durabolin 400 mg 10 ml evnen til at forbedre proteinsyntesen, hæmme glukokortikoidhormoner og fremme øget IGF-1-produktion. Ligesom mange anabolske steroider har Deca Durabolin også evnen til at øge kvælstofretentionen i musklerne, men det ser ud til at have en stærkere effekt end mange steroider i denne henseende. Faktisk har undersøgelser vist, at selv lave doser af Nandrolone kan forbedre kvælstofretentionen. Dette er en vigtig faktor, fordi alt muskelvæv består af omkring 16% nitrogen. Selvom det kan lyde som en lille mængde, jo mere vi beholder jo mere anabolsk er vi tilbage. Når nitrogenniveauerne ikke opretholdes, kan dette føre til, at vi går ind i en katabolsk tilstand (muskelaffald).

Deca durabolin 400 mg 10 ml er også kendt for at have to egenskaber, der er ekstremt vigtige og stort set adskiller det fra mange anabolske steroider. Igen vil mange andre steroider bære disse egenskaber, men Deca durabolin 400 mg 10 ml gør det til et højere niveau. De pågældende egenskaber øger knoglemineralindholdet og forbedrer kollagensyntesen. På grund af disse egenskaber er Deca Durabolin kendt for at fremme fælles hjælp, og for mange atleter er det den eneste grund til, at de vil bruge det. På grund af disse egenskaber, såvel som dets evne til at øge antallet af røde blodlegemer, kan vi begynde at se, hvilke typer terapeutiske fordele dette steroid kan indeholde.

Deca durabolin 400 mg 10 ml er blevet kendt for at være et glimrende steroid for dem, der lider af muskelsvindssygdomme, for at forbedre geriatrisk svaghed og træthed samt anæmi. Deca Durabolin er også blevet brugt til at behandle visse former for brystkræft, har ændret liv for alvorlige forbrændinger og har endda evnen til at behandle sår. Det har også vist sig at være effektivt til behandling af hypofyseinsufficiens samt udviklingsforstyrrelser hos børn. Selvom Deca Durabolin har vist sig at være gavnligt på alle disse områder, har det virkelig skinnet i sin evne til at behandle knogleskørhed. Dette er ikke overraskende, når vi overvejer forbedringer i knoglemineralindhold og kollagensyntese. I USA bruges stoffet imidlertid kun til behandling af dem, der lider af hiv og anæmi, men nogle læger er begyndt at indse potentialet for terapeutiske foryngelsesplaner. Utvivlsomt, ved en lav dosis, kan dette steroid give en positiv anti-aging fordel.

Virkningerne af Deca durabolin 400 mg 10 ml:
Mens de terapeutiske fordele ved Deca durabolin 400 mg 10 ml er lette at se ved blot at forstå dets grundlæggende natur, er det som om de fleste mennesker påvirkes af dets anvendelse uden mærkning. Deca Durabolin er en mangeårig favorit blandt atleter, og selvom det er yderst gavnligt, bliver det ofte misforstået. Misforståelsen er, at dette kun er et bulkingsteroid, og selvom det er et godt sted at bruge, er det langt fra det eneste. Faktisk vil nogle konkurrerende bodybuildere bruge Deca durabolin 400 mg 10 ml under deres skærefase, og i en sådan fase sker der ikke noget fyld.

Men for at forstå virkningerne af Deca Durabolin og de forskellige gavnlige anvendelser, skal du fjerne en mangelfuld tankegang, som mange anabolske steroider bruger. Denne type tankegang forudsætter, at alle fremskridt med steroider er baseret på forbedring af magert muskelvæv; opbygge mere magert muskelvæv. Uden tvivl er dette det primære formål med anabolske steroider, men det er ikke det eneste. Med det i tankerne, lad os se på de forskellige positive virkninger af Deca Durabolin.

Som en lavsæson bulking steroid, Deca durabolin 400 mg 10 ml vil give betydelige gevinster i lean masse, men stigningen i muskelmasse vil komme langsomt. Dette er et fantastisk esterbaseret steroid, og det vil ikke fungere hurtigt. Massen bygget med dette steroid vil dog ofte være af højere kvalitet end sammenlignet med mange anabolske steroider. Vandretention er mulig, men det skal være ret let at kontrollere. De fleste mennesker bør også opleve, at deres styrke stiger til en vis grad, men Deca Durabolin er ikke, hvad vi vil kalde en af ​​de stærkere styrker, der øger steroider. I denne lavsæsonfase vil individet også nyde den terapeutiske lindring, som dette steroid giver, hvilket vil være mere end velkommen, når vækstperioder uden for sæsonen normalt ledsages af de tungeste perioder med vægttræning. Denne person bør også kunne få denne nye vækst med mindre ophobning af kropsfedt, der normalt ville forekomme. Brugen af ​​anabolske steroider er velkendt for at forbedre stofskiftet. Dette er ikke unikt for Deca Durabolin, og selvom det ikke direkte forbrænder kropsfedt, hjælper det med at opretholde et ordentligt niveau. Da massegevinster uden for sæsonen kræver overskydende kalorier, skal du betragte metabolisk forbedring som en ekstra bonus.

Mange atleter, boldspillere, krigere og alle atleter, der kunne drage fordel af den terapeutiske lettelse, supplerer ofte med Deca Durabolin. Sådanne individer har normalt ikke noget ønske om at opbygge en ny magert muskelmasse, men lettelsen er simpelthen uvurderlig.

Endvidere kan en sådan lettelse opnås med en meget lav dosis. En lidt højere dosis giver lindring, forbedrer den generelle restitution i høj grad og forbedrer muskulær udholdenhed. Når det kommer til præstationsforbedring, vil de fleste atleter have svært ved at slå dette steroid. Endnu vigtigere, lindringseffekterne af Deca Durabolin dækker ikke eller er falske; Dette anabolske steroid deler intet tilfælles med smertestillende eller receptpligtige smertestillende midler, såsom opiater. Sådanne smertestillende midler dækker kun smerten, mens Deca Durabolin faktisk kan helbrede kroppen.

Så står vi tilbage med skærefasen, og nogle atleter og bodybuildere vil bruge Deca durabolin 400 mg 10 ml under denne fase af steroidbrug. Sådan anvendelse vil ligne direkte atletisk forbedring. Den enkelte vil supplere med en temmelig lav dosis for den lindring og muskulære udholdenhed, den kan give. Dette kan hilses velkommen under hårde kostvaner, da en rigtig bodybuilding -diæt er brutal på menneskekroppen. Som en ekstra bonus vil Deca Durabolin i høj grad bevare individets magert muskelmasse, der ellers ville gå tabt under et nødvendigt kalorieunderskud. Selvom dette steroid ikke giver hærdning eller konditioneringseffekter som mange steroider, kan det tjene et formål er nogle skæreplaner.

Bivirkninger af Deca Durabolin:
Deca durabolin 400 mg 10 ml er en af ​​de mere sidevenlige anabolske steroider til mænd og kan vise sig nyttig for kvinder, men normalt kun i terapeutiske dosisniveauer. Imidlertid eksisterer bivirkninger af Deca Durabolin helt sikkert, men som vi vil se, falder de stort set inden for mulige snarere end garanterede.

Med ansvarlig brug vil de fleste mænd kunne bruge dette steroid uden den første negative effekt. For at opnå dette niveau af sikre kosttilskud er dit første trin at genkende de mulige bivirkninger af Deca Durabolin, samt hvad du kan gøre ved dem. For at lette forståelsen har vi opdelt bivirkningerne i separate kategorier sammen med de relaterede oplysninger, du har brug for.

østrogen:

Nandrolonhormonet er ikke særlig østrogen, men det har en lidt aromatiserende karakter. Aromatisering refererer til testosterons evne til at konvertere til østrogen, en proces, der opstår på grund af hormonets interaktion med aromataseenzymet. Når østrogenniveauerne stiger, kan dette fremme gynækomasti, overskydende vandretention og fremme højt blodtryk på grund af alvorlige niveauer af vandretention. Heldigvis er aromatase -niveauet af Deca Durabolin lavt, men der er en anden faktor at overveje, hvilket er dets gestagen -type. Nandrolon har en stærk affinitet til progesteronreceptoren samt evnen til væsentligt at stimulere den østrogene mekanisme i brystvævet, hvilket øger risikoen for gynækomasti.

For at beskytte mod de mulige østrogene og progesteronrelaterede bivirkninger af Deca Durabolin anbefales et antiøstrogenlægemiddel ofte. Der er to primære valg i anti-østrogener, selektive østrogenreceptormodulatorer (SERM) såsom Nolvadex (Tamoxifen Citrate) og Aromatase-hæmmere (AI) såsom Arimidex (Anastrozol). AI’er vil være meget mere effektive, men SERM’er bør være det første valg, hvis de kan få jobbet udført. Mange mennesker vælger at stole på AI på grund af deres enorme anti-østrogene kraft, men AI er blevet bemærket for at have en negativ effekt på kolesterol, og en der kan blive meget besværlig ved brug af anabolske steroider. Omvendt, mens SERM’er nogle gange er utilstrækkelige, vil de ikke have en negativ effekt på kolesterol. SERM har faktisk vist sig at forbedre kolesteroltalet.

En vigtig note af interesse for bivirkningerne af Deca Durabolin ved gynækomasti. Det har længe været antaget og bestået mange steroidopslagstavler, at årsagen til 19- eller induceret gynækomasti er prolactin, ikke progesteronstimulering. Dette er blevet stærkt argumenteret vedrørende 19-nor Trenbolone, men også med Nandrolone. I sin Anabolics -serie forklarer William Llewellyn, hvordan ubalancen mellem østrogen og progesteron er det, der fører til gynækomasti. Hvis dette ikke løses, og du kun bekæmper en mulig prolaktinopbygning, giver du muligvis ikke den beskyttelse, du har brug for.

Androgen:

Deca durabolin 400 mg 10 ml kan forårsage androgene bivirkninger; tærsklen har imidlertid en tendens til at være ret høj for de fleste mænd. Mulige androgene bivirkninger af Deca Durabolin omfatter acne, accelereret hårtab hos dem, der er disponeret for skaldethed hos mænd og kropshårvækst. Sådanne bivirkninger er stærkt afhængige af genetiske dispositioner, men de fleste mænd bør ikke finde nogen problemer. I modsætning til testosteron reduceres Nandrolon til DHN frem for DHT, og selvom dette skyldes interaktion med 5-alfa-reduktaseenzym, reducerer det betydeligt androgeniciteten af ​​Nandrolone.

En vigtig note vedrørende de androgene bivirkninger af Deca Durabolin eller et eller andet Nandrolon-hormon: Mange mennesker vælger at bruge 5-alfa-reduktasehæmmere som Finasteride til at bekæmpe de androgene bivirkninger, som anabolske steroider forårsager. Imidlertid vil brugen af ​​en 5-alfa reduktasehæmmer med Deca Durabolin forbedre steroidets androgenicitet. Faktisk vil det have den modsatte effekt og øge risikoen for androgene bivirkninger.

Den androgene karakter af Deca Durabolin kan føre til virilisering symptomer hos kvinder. Virilisering symptomer kan omfatte hårvækst i kroppen, en uddybning af stemmebåndene og klitorisforstørrelse. Kvinder kan bruge dette steroid uden viriliserende effekter, men det vil kræve meget lave doser, og der er ofte bedre steroider for kvinder at vælge imellem. Hvis Nandrolone ønskes, kan hurtigere virkende phenylpropionat være vejen at gå, da det er lettere at kontrollere, men chancerne for at slå virilisationssymptomer er ikke så store som med steroider som Anavar eller Primobolan. Uanset om viriliseringssymptomer opstår, skal du straks stoppe med at bruge, og de forsvinder. Hvis sådanne symptomer ignoreres, kan de blive permanente.

kardiovaskulær:

Deca durabolin 400 mg 10 ml kan have en negativ effekt på kolesterol ved at forskyde HDL- og LDL -forholdet. Denne potentielle negative virkning vil være mest fremtrædende, da den vedrører HDL -kolesterolundertrykkelse. Undersøgelser har vist, at hormonet Nandrolone faktisk vil have en stærkere, negativ effekt på HDL -kolesterol end testosteron. Den samlede kardiovaskulære belastning bør imidlertid være meget mindre end de fleste orale steroider.

På grund af de potentielle kolesterolproblemer forårsaget af Deca Durabolin, vil det være meget vigtigt at opretholde en kolesterolvenlig livsstil under brug. Dette bør ikke kun omfatte en kolesterolvenlig kost, men en, der er rig på omega-fedtsyrer, og som sikrer, at du implementerer masser af kardiovaskulær aktivitet i din rutine. Det er også vigtigt at huske, at hvis du bruger en aromatasehæmmer, når du supplerer med Deca Durabolin, skal du give dit kolesterol endnu mere opmærksomhed. Af alle de mulige bivirkninger af Deca Durabolin er det denne, du vil holde øje med, og alle opfordres til at holde meget øje med kolesterol i hele brugsperioden og efter brug.

testosteron:

Deca durabolin 400 mg 10 ml, da alle anabolske steroider er undertrykkende for naturlig testosteronproduktion. Undertrykkelseshastigheden varierer fra et steroid til et andet, men med Deca Durabolin og alle Nandrolone-baserede forbindelser vil det være ekstremt. Nogle undersøgelser har vist, at en enkelt dosis af steroidet på 100 mg vil undertrykke den samlede naturlige produktion. Andre undersøgelser, selvom de ikke viser tæt på undertrykkelseshastigheden, er stadig mere end signifikante og repræsenterer ofte mindst 2/3 af den samlede reduktion i serumtestosteronniveauer. Af denne grund bør alle mænd, der supplerer Deca Durabolin, omfatte eksogent testosteron. Den form for testosteron, du vælger, er ikke vigtig, alt der betyder noget er, at din krop er forsynet med den testosteron, den har brug for. Manglende supplering med eksogent testosteron resulterer i en lav testosterontilstand. En sådan tilstand kan være ganske besværlig; Det kommer med mange mulige symptomer, men vigtigere er det ekstremt usundt.

Når brugen af ​​Deca Durabolin er stoppet, og alle eksogene steroidhormoner har ryddet dit system, starter naturlig testosteronproduktion igen. Det vil ikke ske natten over, og derfor anbefales det ofte en PCT (Post Cycle Therapy) plan. Dette fremskynder genoprettelsesprocessen og forbedrer den samlede effektivitet. Nej, i modsætning til hvad mange tror, ​​er der ingen PCT -plan, der vil bringe dine naturlige testosteronniveauer tilbage til det normale på egen hånd. Total genopretning vil tage flere måneder. Men en PCT -plan sikrer, at du har nok testosteron til at fungere korrekt, mens dine niveauer fortsætter med at stige naturligt.

Vigtige bemærkninger om naturlig testosterongendannelse efter brug af Deca Durabolin: Naturlig genopretning antager, at der ikke var nogen tidligere testosterontilstand. Det antager også, at der ikke er forårsaget alvorlig skade på hypothalamus-hypofyse-testikelaksen (HPTA) på grund af forkert praksis. Det er også vigtigt at bemærke, at en PCT-plan ikke bør starte, før Deca Durabolin er blevet afbrudt i mindst 2-3 uger. De fleste mennesker vil opdage, at det er den bedste vej at stoppe med at bruge Deca Durabolin -brug inden hele cyklussens afslutning.

Levertoksicitet:

Deca durabolin 400 mg 10 ml er ikke giftigt for leveren og vil ikke forårsage stress eller skade på det vitale organ.

Deca durabolin 400 mg 10 ml Administration:
Deca durabolin 400 mg 10 ml er et meget langsomt virkende steroid, der ikke behøver at blive injiceret så ofte. I de fleste terapeutiske behandlingsplaner administreres stoffet kun en gang hver 2.-4. Uge, og hver 3-4. Uge er meget mere almindelig. Undtagelsen ville være i behandlingen af ​​anæmi; ved behandling af anæmi administreres Deca Durabolin normalt en gang om ugen. For hver præstationsrelateret indsats vil en enkelt injektion om ugen være mere end passende. Nogle vil dog vælge at opdele dette i to små injektioner om ugen for at reducere det samlede injektionsvolumen.

Standarddosisområdet for Deca durabolin 400 mg 10 ml er normalt 100 mg hver 2-4 uge for grundlæggende terapeutisk behandling og 100-200 mg om ugen for behandling af anæmi. For atleter, der leder efter foryngelse og lindring, er 100 mg om ugen et godt udgangspunkt, men de fleste vil være meget gladere med 200 mg om ugen resultater. En sådan dosering vil sikre forbedring af genopretning, lindring og udholdenhed samt give et let anabolsk boost. For faktiske anabolske gevinster betragtes 300 mg om ugen normalt som den lave slutdosis. Mange mennesker vil finde 400 mg om ugen for at være det perfekte doseringsniveau, og endnu vigtigere, godt inden for et kontrollerbart niveau. Mange mænd kan tåle doser op til 600 mg om ugen. Dette vil øge risikoen for bivirkninger og ofte er 400 mg om ugen mere end nok, men forskellige omstændigheder vil diktere det enkelte resultat.

Deca Durabolin bør ikke bruges i mindre end 8 uger, når det bruges som et præstationsfremmende værktøj. Forbindelsen virker ekstremt langsomt, og den enkelte skal bruge den i en længere periode for at høste en belønning. Otte uger bør være minimum, men når det er afsluttet, vil stoffet stadig være aktivt i kroppen i flere uger. Da 8 uger er vores minimum, er 10-12 uger meget acceptabelt for de fleste mænd. Brug kan strække sig ud over dette punkt, men anbefales sjældent; de fleste vil ikke gennemføre cykler meget længere end 12-16 uger uden for hard-point præstationskredse, og i disse tilfælde anbefales en rotation af steroidhormoner.

For kvindelige atleter er 50 mg om ugen i maksimalt 4-6 uger normalt alt, hvad der kan tolereres. Der vil være nogle, der muligvis kan håndtere en dosis på 100 mg om ugen, men en sådan dosis forårsager normalt viriliseringssymptomer hos de fleste kvinder. For standardiserede terapeutiske behandlinger vil Deca Durabolin normalt blive administreret med 50-100 mg hver 3-4 uge. Ved behandling af anæmi er 50-100 mg om ugen standard.

Tilgængelighed af Deca Durabolin:
Deca Durabolin er let tilgængelig på det farmaceutiske og sorte marked. Men du finder ikke en Deca durabolin 400 mg 10 ml, der i øjeblikket fremstilles af et amerikansk apotek. Organon har også helt fjernet Deca durabolin 400 mg 10 ml fra det amerikanske marked og fokuserer al sin opmærksomhed på andre markeder rundt om i verden på grund af de amerikanske love om anabolske steroider. Alle Nandrolone, der er lovligt opnået i USA, importeres.

Nandrolones sortmarkedsudbud er stort i de fleste lande rundt om i verden, herunder USA, mens forfalskning ikke overvælder markedet, har det været et problem. Den originale Deca Durabolin skulle være let at finde på det sorte marked samt Greek Normal Greece og Alpha Pharma’s Nandrobolin blandt mange andre mærker.

Køb Deca durabolin 400 mg 10 ml – Advarsel:
Muligheden for at købe Deca Durabolin online er uden tvivl den nemmeste måde at købe steroidet på. Der er mange leverandører over hele verden, og konkurrencen er hård. Dette holder prisen overkommelig, og den samlede forsyning af Nandrolone Decanoate sker gennem taget. Desværre, hvis du bor i USA, er enhver form for online køb af anabolske steroider ulovlig. Faktisk er det en overtrædelse af den føderale lov, der blev vedtaget i henhold til Steroid Control Act fra 1990 og Steroid Control Act fra 2004. De, der er fanget i at overtræde denne lov, finder konsekvenserne ikke kun intense, men ligner dødsstraf i rekreationsområdet. Ifølge amerikansk lov er en anabolsk steroidbruger ikke bedre end en, der laver meth eller crack, og du vil blive behandlet på den måde. Der er mange lande, der har lignende love, men få er så strenge, og der er mange, der er meget lettere. Det er vigtigt, at du forstår loven, som den gælder, hvor du bor, før du køber Deca Durabolin online. For fuldt ud at sikre din sikkerhed, hvis du leder efter anabolika af høj kvalitet, opfordres du til at besøge sponsorerne her på Steroid.com. Sponsorerne her på Steroid.com har meget effektive anabolika, der også er lovlige uden recept. Der vil ikke være noget juridisk problem.

Deca Durabolin anmeldelser:
Deca Durabolin er en af ​​de mest effektive og gavnlige anabolske steroider nogensinde. De fleste mænd tolererer dette steroid ganske godt, og selvom det gavner den mest avancerede steroidbruger, vil det være et godt steroid for nogen, der er relativt ny inden for tilskud. At værdsætte Deca Durabolin, overveje historien om anabolske steroider.

Der har været mange anabolske steroider, der er dukket op i løbet af de sidste 75 år, og i løbet af den tid har Deca Durabolin været en topliste. Dens popularitet er ikke formindsket, og der er ikke lavet noget andet steroid, der kunne overgå det med hensyn til dets specifikke funktioner. For mange anabolske steroidbrugere anses det for vigtigt at lade sæsonens masse vinde planer. Faktisk er der ingen stak så populær som en simpel testosteron, Dianabol og Deca Durabolin.

Uden tvivl kan de terapeutiske fordele ved Deca Durabolin ikke ignoreres. Sådanne fordele er stort set blevet ignoreret i USA, men mange læger er begyndt at komme udenom. Fordelene ved dette steroid i denne henseende er tilsyneladende ubegrænsede.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Deca Durabolin 400 mg 10 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *