Duromine Phentermine 30 mg

4000,00 kr.

Hvad er Duromine Phentermine 30 mg? Phentermin (α, α-dimethylphenethylamin), en sammentrækning af “phenyl-tertiær-butylamin”, er et psykostimulerende lægemiddel i den substituerede amfetamin-kemiske klasse, med farmakologi svarende til amfetamin. Det bruges medicinsk som et appetitnedsættende middel til kortvarig brug, som et supplement til træning og reduktion af kalorieindtag. Det har kardiovaskulære, gastrointestinale og CNS -bivirkninger; Sjældne tilfælde

SKU: 8WKvf7ptYn Category:

Description

Hvad er Duromine Phentermine 30 mg?

Phentermin (α, α-dimethylphenethylamin), en sammentrækning af “phenyl-tertiær-butylamin”, er et psykostimulerende lægemiddel i den substituerede amfetamin-kemiske klasse, med farmakologi svarende til amfetamin. Det bruges medicinsk som et appetitnedsættende middel til kortvarig brug, som et supplement til træning og reduktion af kalorieindtag.

Det har kardiovaskulære, gastrointestinale og CNS -bivirkninger; Sjældne tilfælde af pulmonal hypertension og kardiovaskulær sygdom er blevet rapporteret. Det bør ikke bruges af mennesker, der har haft stofmisbrug, har hjerte -kar -sygdomme, hypertyreose, glaukom, mavesår, prostata hypertrofi eller epilepsi eller er gravide, der planlægger at blive gravid eller ammer. Det bør ikke tages af nogen, der tager en monoaminoxidasehæmmer, og folk bør ikke drikke alkohol, mens de tager det.

Det blev først introduceret i 1959 og blev en del af lægemiddelkombinationen Fen-fen, som blev trukket tilbage fra markedet i 1997 på grund af at fenfluraminkomponenten skadede menneskelige hjerteklapper. I 2012 blev et andet kombinationslægemiddel, phentermin / topiramat, godkendt i USA.

Der er forskellige formuleringer af phentermin som en enkelt agent tilgængelig under mange mærker, i mange lande

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Duromine Phentermine 30 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *