Evogene Alley 3,33 mg.10x10IU (ny utgåva)

1274,35 kr.

Evogene 10x10IU er en kunstig form for væksthormon kaldet “rekombinant humant væksthormon.” Selvom det er fremstillet i et laboratorium, produceret med rekombinant DNA -teknologi, er det identisk med det væksthormon, som kroppen danner. Dette betyder, at du kan føle dig sikker på at gøre det til din egen væksthormonbehandling. Evogen (rekombinant humant væksthormon – rDNA

SKU: wOCgzfNkdK Category:

Description

Evogene 10x10IU er en kunstig form for væksthormon kaldet “rekombinant humant væksthormon.” Selvom det er fremstillet i et laboratorium, produceret med rekombinant DNA -teknologi, er det identisk med det væksthormon, som kroppen danner. Dette betyder, at du kan føle dig sikker på at gøre det til din egen væksthormonbehandling.

Evogen (rekombinant humant væksthormon – rDNA -oprindelse har 191 aminosyresekvens, og dets struktur er identisk med den dominerende form af dette humane hypofyse -væksthormon. Det har en molekylvægt på 22.125 dalton. Evogen (rHGH) er en steril, ikke -pyrogen , hvidt frysetørret pulver til subkutan eller intramuskulær injektion, efter rekonstituering med sterilt vand til injektion (0,3% m-Cresol) Forbliver tro mod den innovationsånd, vi besidder, fortsætter vi med at prøve flere og bedre produkter I denne sammenhæng er vi glade for at kunne tilbyde dig den nye HGH, baseret på en ny produktionsproces.

Dette gør vores allerede høje kvalitetsprodukt EVOGENE endnu bedre. Som det er almindeligt kendt, er HGH hidtil blevet produceret af Colon Bacillus (Escherichia coli).

Vi introducerer en ny teknologi i HGH -produktion fra Pichia Pastoris (som tilhører methylotropisk gær).

HGH produceret på denne måde har mange fordele i forhold til den gamle teknologi. De vigtigste ting at nævne er:

1) Med den gamle teknologi er den største renhed, der kan opnås, omkring 92% (hvilket betyder ca. 8% af de forurenende stoffer, der ikke kan fjernes). Med vores nye teknologi er produktets renhed 99%

2) HGH -molekylet er mere stabilt. Som et resultat kan det opbevares i lang tid uden at være udløbet.

3) Ny teknologi HGH har en højere aktivitetskoefficient. Det er mere aktivt for IU til IU sammenlignet med den “traditionelle” måde HGH.4) Den nye teknologi HGH har ikke vist nogen immunreaktion problemer.

Menneskekroppen danner og producerer ikke antistoffer efter 6-8 måneders brug. Dette var tilfældet med den gammeldags HGH. Så med den nye HGH er det ikke nødvendigt at tage flere og flere beløb bare for at få de samme resultater.

Glem ikke: Evogen er receptpligtig medicin og bør altid gives i samråd med din læge.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Evogene Alley 3,33 mg.10x10IU (ny utgåva)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *