Hcg Pregnyl 1500 Iu Organon

1700,00 kr.

hvad er Hcg Pregnyl 1500 iu Organon? Hcg Pregnyl 1500 iu Organon af Organon Hcg Pregnyl 1500 iu Organon er et steroid efter cyklus og er fremstillet af Organon. Det aktive stof er humant choriongonadotropin. Hcg Pregnyl 1500 iu Organon, er ikke et anabolske / androgene steroid, men et naturligt proteinhormon, der udvikles i moderkagen

SKU: jw5ClkDVTH Category:

Description

hvad er Hcg Pregnyl 1500 iu Organon?

Hcg Pregnyl 1500 iu Organon af Organon

Hcg Pregnyl 1500 iu Organon er et steroid efter cyklus og er fremstillet af Organon. Det aktive stof er humant choriongonadotropin.
Hcg Pregnyl 1500 iu Organon, er ikke et anabolske / androgene steroid, men et naturligt proteinhormon, der udvikles i moderkagen af ​​en gravid kvinde. HCG dannes i moderkagen umiddelbart efter nidation. Det har luteiniserende egenskaber, fordi det ligner luteiniseringshormonet LH i den forreste hypofyse. I løbet af de første 6-8 uger af en graviditet muliggør det dannede HCG fortsat produktion af østrogener og gestagener i corpus luteum. Senere producerer moderkagen selv disse to hormoner. HCG produceres fra urinen fra gravide kvinder, fordi det udskilles uændret fra blodet via kvindens urin og passerer gennem nyrerne. Det kommercielt tilgængelige HCG sælges som et tørt stof og kan bruges af både mænd og kvinder. Hos kvinder muliggør injicerbar HCG ægløsning, fordi den påvirker de sidste stadier af ægudviklingen og dermed stimulerer ægløsning. Det hjælper også med at producere østrogener og corpus luteum.
Humant choriongonadotropin (HCG) er et hormon, der produceres i moderkagen i hunkroppen i de første måneder af graviditeten. Det er faktisk graviditetsindikatoren, der er set på graden af ​​graviditetstest, da den ikke er til stede i kroppen på noget andet tidspunkt. Medicinsk har humant choriongonadotropin været brugt til behandling af ubestemte testikler hos unge mænd, hypogonadisme (underproduktion af testosteron) og som et fertilitetslægemiddel, der bruges til at fremkalde ægløsning hos kvinder. I dyrlæge kan det også bruges til hurtigt at fremkalde ægløsning, normalt hos køer og heste.

For mandlige steroidbrugere kan HCG efterligne virkningerne af luteiniserende hormon (LH) i kroppen. Luteiniserende hormon er et hypofysehormon, der frigives og signalerer produktionen af ​​testosteron i testiklerne. Det er denne evne, der gør forbindelsen i stand til at hjælpe med at genoprette testens normale funktion til at reagere på endogent luteiniserende hormon. Denne evne kan reduceres dramatisk efter en lang periode med inaktivitet, som det er tilfældet med administration af anabolske steroider. Selv når frigivelsen af ​​endogent LH er genoptaget til dets normale niveauer, kan testosteronniveauerne muligvis ikke vende tilbage til det normale på grund af den langvarige passage, der

testiklerne blev udsat for.

Enkeltpersoner vil også ofte bruge HCG til at bekæmpe testikelatrofi, et resultat af at hypothalamus hypofysen er lukket. Selvom denne atrofi mere er et symptom på en bivirkning af anabolsk steroidbrug frem for noget, der kan være farligt for en bruger, er mange mennesker bekymrede over testikelatrofi og henvender sig til humant choriongonadotropin for at hjælpe og lindre det. Til dette formål er HCG ganske effektivt.
Som det er klart fra det foregående, tilbyder human choriongonadotropin kvindelige atleter ingen præstationsfremmende egenskaber og er ubrugelig til dette formål.

Hvordan virker Pregnyl 1500 iu Organon?

De fleste atleter bruger imidlertid HCG ved afslutningen af ​​en behandling for at undgå et “styrt”, det vil sige for at opnå den bedst mulige overgang til “naturlig træning”. Det er imidlertid en forudsætning, at steroidindtag eller dosis reduceres langsomt og jævnt, inden HCG Pregnyl 1500iu tages. Desværre, selvom HCG forårsager en hurtig og betydelig stigning i endogene plasmatestosteronniveauer, er det ikke en perfekt kur for at forhindre tab af styrke og masse ved afslutningen af ​​en steroidbehandling. Atleten vil kun opleve en forsinket omstilling, som ofte er blevet observeret. Selvom HCG stimulerer endogen testosteronproduktion, hjælper det ikke at genoprette den normale hypothalamus / hypofyse testikelakse.

Hypothalamus og hypofyse er stadig i en ildfast tilstand efter lang tids steroidbrug og forbliver på denne måde, mens HCG bruges, da det endogene testosteron, der produceres som et resultat af det eksogene HCG, undertrykker endogen LH -produktion. Når HCG er afbrudt, skal atleten stadig gennemgå en justeringsperiode. Dette forsinkes kun ved brug af HCG. Af denne grund tager erfarne atleter ofte Clomid og Clenbuterol efter indtagelse af HCG, eller de starter straks en anden steroidbehandling. Nogle mennesker tager HCG bare for at slippe af med “steroiderne” i mindst to til tre uger.

Desværre er mange bodybuildere stadig af den opfattelse, at HCG hjælper dem med at blive vanskeligere, da de forbereder sig til en konkurrence ved at nedbryde subkutant fedt, så sammentrækninger og vaskularitet bliver bedre udsat. På HCG -emballagen står det klart, at HCG ikke har nogen kendt effekt af fedtmobilisering, appetit eller følelse af sult eller fordeling af kropsfedt. HCG har ikke vist sig at være en effektiv komplementær behandling til behandling af fedme, det øger ikke fedttabet ud over, hvad der er resultatet af kaloriebegrænsning.
Atleter skal injicere en HCG -ampul (5000 IE) hver femte dag. Da testosteronniveauerne, som forklaret, forbliver betydeligt forhøjede i flere dage, er det unødvendigt at injicere HCG mere end en gang hver femte dag. Den relative dosis beregnes af atleten og skal bestemmes baseret på varigheden af ​​hans tidligere steroidindtag og på styrken af ​​de forskellige steroidforbindelser. Atleter, der tager steroider i mere end tre måneder og atleter, der primært bruger de stærkt androgene steroider som Anadrol, Sustanon, Dianabol (D-bol) osv., Bør tage en relativt høj dosis. Den effektive dosis for atleter er normalt 2000-5000 IE. pr. injektion og skal som allerede nævnt injiceres hver 5. dag. HCG bør kun tages i højst fire uger.
Hvis HCG tages af mandlige atleter i mange uger og i høje doser, er det muligt, at testiklerne reagerer dårligt på et senere HCG -indtag og en frigivelse af kroppens eget LH. Dette kan resultere i en permanent utilstrækkelig gonadal funktion.

Cyklusser på HCG bør holdes nede i cirka 3 uger ad gangen med en cyklus på mindst en måned imellem. For eksempel kan du bruge HCG i 2 eller 3 uger midt i en cyklus og i 2 eller 3 uger i slutningen af ​​en cyklus. Det er blevet spekuleret i, at langvarig brug af Hcg Pregnyl 1500 iu Organon permanent kan undertrykke kroppens egen produktion af gonadotropiner. Derfor er korte cyklusser den bedste vej at gå.

BIVIRKNINGER AF Hcg Pregnyl 1500 iu Organon

Som tidligere bemærket forårsager den primære risiko forbundet med humant choriongonadotropin testikulær desensibilisering og beskadigelse af testiklerne i Leydig -cellerne, hvilket resulterer i permanent forringelse af den naturlige testosteronproduktion. Det er aromataseaktiviteten, der opstår med Hcg Pregnyl 1500 iu Organon, som nogle mennesker ved faktisk er giftig for testikel Leydig -cellerne. Hvis dette scenario udspiller sig, ville en person forårsage permanent skade på deres naturlige testosteronproduktion (hypogonadisme). Derfor bør relativt små doser af forbindelsen administreres ad gangen. Hvis der tages store doser, er det sandsynligt, at der kan opstå en vis skade.

En måde at minimere risikoen for permanent skade er at bruge tamoxifen under hele administrationen af ​​HCG. Undersøgelser har vist, at humant choriongonadotropin, i det mindste delvist, kan blokere omdannelsen af ​​17 alfa-hydroxyprogesteron (17 OHP), en testosteronforløber, til testosteron. Det er naturligvis noget, en bruger ønsker at undgå. Imidlertid har tamoxifen vist sig at beskytte mod denne effekt ganske effektivt. Derfor ser det ud til, at ved at bruge tamoxifen under kørsel af Hcg Pregnyl 1500 iu Organon, kan en bruger hjælpe med at sikre, at desensibilisering af testiklerne ikke forekommer. Det skal dog bemærkes, at hvis en bruger ikke kører store mængder humant choriongonadotropin, bør desensibilisering ikke være et problem, og tamoxifen ville være unødvendig. Ikke desto mindre anbefales det, at brugere, der administrerer store mængder HCG, også bruger tamoxifen af ​​denne grund.

På grund af den kendsgerning, at der er luteiniserende hormon- og humane choriongonadotropinreceptorer i forskellige væv i kroppen bortset fra gonadal, indikerer dette, at humant choriongonadotropin kan have en effekt på disse væv, hvilket kan resultere i mulige bivirkninger, når det administreres. Et sådant tilfælde af dette er den mulige udvikling af gynækomasti hos brugere. Det ser ud til, at brugen af ​​humant choriongonadotropin hos et lille antal brugere har fået nogle mænd til at udvikle gynækomasti, der ikke er relateret til deres østrogenniveauer eller øgede niveauer af prolaktin, de mest åbenlyse årsager til gynækomasti hos steroidbrugere. Det fremgår snarere i et meget lille mindretal af brugerne, at den øgede mængde af cirkulerende luteiniserende hormon eller selve det humane choriongonadotropin kan interagere med disse receptorer i brystvævet og forårsage en reaktion, der resulterer i udviklingen af ​​gynækomasti. Den faktiske mekanisme, hvormed dette opnås, er i øjeblikket ukendt, men det ser ofte ud til at forekomme hos et lille antal mænd. Der er heller ingen kendt metode til at bekæmpe denne bivirkning hos mænd, der oplever det, og den eneste mulighed for at behandle denne effekt er at ophøre med human choriongonadotropin administration fuldstændigt. Heldigvis, når dette er gjort, begynder gynækomasti, der har udviklet sig, at sprede sig hurtigt og går ubemærket hen i løbet af få dage eller uger i de fleste tilfælde.
Så vel vidende at testiklernes evne til at aromatisere androgener potentielt kan øges flere gange større end normalt, når man bruger Hcg Pregnyl 1500 iu Organon, er det ret indlysende, at det kun skal bruges som en hurtig stimulans til testiklerne og ikke noget, der konstant er brugte spærring dem i et forsøg på at holde dem i gang. Hvis den bruges korrekt, kan forbindelsen bidrage til genopretning af naturlig testosteronproduktion efter cyklussen, men ligesom alle forbindelser skal brugen hærdes med den rigtige viden og anvendelse.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hcg Pregnyl 1500 Iu Organon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *