Hexa Tren Trenbolone Hexahydrobezylcarbonate 100 mg

1850,00 kr.

Hvad er Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg? Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg, ofte kaldet ‘Tren’ er en af ​​de mest kraftfulde og effektive anabolske steroider, der nogensinde har eksisteret. Motion er uden tvivl et af de mest alsidige anabolske steroider, da det kan bruges til næsten ethvert præstationsforbedringsformål. Det siges ofte, at Testosteron

SKU: Fz6PXGoruI Category:

Description

Hvad er Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg?

Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg, ofte kaldet ‘Tren’ er en af ​​de mest kraftfulde og effektive anabolske steroider, der nogensinde har eksisteret. Motion er uden tvivl et af de mest alsidige anabolske steroider, da det kan bruges til næsten ethvert præstationsforbedringsformål. Det siges ofte, at Testosteron er det mest alsidige anabolske steroid, og det er et svært punkt at argumentere imod, men når det kommer til de mange præstationsbaserede fordele, er Tren uden tvivl konge.

Siden togets oprettelse i 1960’erne er det fundet i tre forskellige former og er fundet i alle tre kategorier af anabolske steroider, menneskelig kvalitet, underjordisk og veterinær klasse. De tre former for Tren, der har eksisteret, omfatter:

Trenbolonacetat
Trenbolonhexahydrobenzylcarbonat
Trenbolon Enanthate
Trenbolonacetat er den oprindelige form for Tren og er i dag den mest populære og rigeligt tilgængelige. Den originale “Tren-a”, som den blev henvist til, blev solgt under navnene Finaject og Finajet. Tren-a var og er i dag et steroid i veterinærklassen, og kort efter dets oprettelse ville det føre til den første og eneste menneskelige form for Hexa Tren Trenbolone hexahydrobezylcarbonat 100 mg bedre kendt som Parabolan. Fremstillet af Negma Laboratories i Frankrig viste Parabolan sig at være meget effektiv til behandling af mange medicinske tilstande og forblev effektiv inden for medicin indtil 1997, da Negma stoppede produktionen.

Selvom Parabolan er den eneste form for menneskelig Tren, der nogensinde gjorde det sammen med Tren-a blev enormt populær blandt konkurrerende bodybuildere i 70’erne og 80’erne, men ramte en lille bolt i vejen i slutningen af ​​1980’erne. I slutningen af ​​1980’erne afbrød Hoechst-Roussel sin Trenbolone-acetatlinje, hvilket gjorde Parabolan til den eneste form, der var tilgængelig i en kort periode, og en der var meget dyr og lidt sværere for atleten at opnå. I denne fase ville Hoechst-Roussel introducere Finaplix pellets. Disse var små implantatpiller (subkutane implantater), der indeholdt ren Tren-a. Pellets blev udviklet til kvæg for at øge vægten lige før slagtning.

Da pillerne ramte markedet, var der ikke lang tid, før mange atleter lærte at konvertere piller (meget store piller) til en injicerbar Tren -form. Da de fleste steroidbrugere ikke har mulighed for at oprette deres egen Tren kort efter de fleste underjordiske laboratorier, begynder processen at bære sit eget allerede konverterede produkt, og igen var Tren-a tung på markedet og har været det siden. Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg (Parabolan) har også været tilgængelig i underjordisk form, men aldrig i takt med sin ældre fætter Tren-a. Siden begyndelsen af ​​2000’erne skulle den tidligere underjordiske gigant British Dragon introducere Trenbolone Enanthate, en form for Tren, der kun skulle injiceres to gange om ugen i forhold til Tren-a’s nødvendige to-daglige administration. De fleste laboratorier har også ‘Tren-e’, men Tren-a er stadig den dominerende form, da den er den letteste at kontrollere.

Træn funktioner og funktioner
Tren (alle former) er et 19-nortestosteron (19-nor) anabolsk steroid. Tren tilhører samme klasse af steroider som Nandrolone, 19-nor, som refererer til testosteronhormonet, der mangler carbonatomet på den 19. position. Men med Tren er det lidt mere kompliceret, fordi Tren simpelthen er en modificeret form for Nandrolone -hormonet. Tren er Nandrolon -hormonet, der har en dobbeltbinding ved kulhydrater 9 og 11. Disse dobbeltbindinger bremser hormonets stofskifte, hæmmer aromatisering og forbedrer dets bindingsaffinitet til androgenreceptoren kraftigt. Disse enkle, men vigtige ændringer gør Tren til en af ​​de mest kraftfulde anabolske androgene steroider nogensinde. For et skøn over denne steroideffekt behøver vi kun at se på dens vurdering; Tren har en anabolsk vurdering på 500 og en androgenvurdering på 500 sammenlignet med testosteron, som er 100 i begge kategorier.

Uanset hvilken form for Tren der bruges, er selve hormonet det samme. Den eneste forskel af reel betydning er, hvor hurtigt hormonet virker, og dette bestemmes af esteren. Esteren ændrer ikke de faktiske funktioner og egenskaber ved Trenhormone. Esteren bestemmer også, hvor meget aktiv Tren der er tilgængelig pr. Milligram. Jo større ester, jo mere plads fylder den i forbindelsen, og jo mindre aktiv Tren er der pr. Milligram. Men med enhver form kan du redegøre for dette ved at justere dosis.

De direkte funktioner og egenskaber ved Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg ligner mange anabolske steroider. Men når det kommer til Tren, er de simpelthen forbedrede og mere effektive. Du kan tage den samme funktion eller egenskab i et andet steroid, og mens Tren kan gøre det samme, vil det simpelthen gøre det bedre. Togets funktioner og egenskaber omfatter:

Øget proteinsyntesehastighed: Dette refererer til den hastighed, hvormed celler bygger proteiner, byggestenene i muskelvæv.

Øget kvælstofretention: Mere tilbageholdelse øger anabolismen og mindre fører til katabolisme. Dette eksisterer, fordi alt magert muskelvæv består af nitrogen, cirka 16%.

Øgede niveauer af IGF-1: Insulinlignende vækstfaktor-1 (IGF-1) er et hormon, der produceres naturligt af kroppen, hvilket er ekstremt anabolsk og påvirker næsten alle områder af den menneskelige krop. Det er vigtigt for vækst og genopretning og ikke kun for vores muskler, men for vores sener, ledbånd, brusk og endda centralnervesystemet og lungesystemet. Når det kommer til IGF-1-kampagnen, er det ikke kun vigtigt, at der er få steroider, der kan matche, hvad Tren kan gøre for IGF-1.

Øget antal røde blodlegemer: Røde blodlegemer transporterer ilt gennem blodet. Øgede niveauer resulterer i større muskulær udholdenhed. Dette vil også forbedre genopretningen.

Hæmning af glukokortikoider: Glukokortikoider eller stresshormoner er vigtige for vores helbred og velvære, men de ødelægger også muskelvæv og fremmer fedtforøgelse. Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg kan sikre, at disse hormoner ikke bliver dominerende, og at vi forbliver i en muskelopbygning og fedtreducerende tilstand.

Øget fodereffektivitet: Dette kan være den vigtigste og mest værdifulde egenskab ved Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg hormon. Nogle gange kaldet “ernæringseffektivitet”, det er det, der gør hormonet så effektivt. Mad er den vigtigste faktor i enhver plan; hvordan vi spiser vil bestemme den retning, vi går. Kroppen kan dog kun bruge hvert næringsstof i en vis grad. Med introduktionen af ​​Tren i kroppen udnyttes hvert næringsstof i større grad, det bliver mere effektivt. Vores faste madindtag har muligvis ikke ændret sig, men vi får mere til gengæld. Hvert gram protein, fedt og kulhydrater bliver mere værdifuldt.

Virkninger af Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg
Hvis vi skulle opsummere virkningerne af Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg i et ord, ville de positive virkninger være “utrolige!” Dette steroid kan bruges til at skære og bulke cykler med stor effektivitet, men det er skærefasen, der kan vinde i form af overordnede fordele.

Når vi koster, er målet at tabe kropsfedt. For at tabe kropsfedt skal vi forbrænde flere kalorier, end vi indtager. Du kan ikke tabe kropsfedt, hvis du indtager mere, end du forbrænder. På grund af den nødvendige kaloriebegrænsning udsætter dette magert væv, især muskelvæv. Faktisk er det umuligt at slankekure uden noget muskeltab. Dette gør målet med slankekure at opretholde muskelvæv, hvilket minimerer tab, mens du taber fedt. Ingen ønsker at tabe fedt og muskler. Tren er det eneste bedste konserveringsmiddel til dette formål. Vi sørger for, at muskelmassen er beskyttet, og at alt, der går tabt, er kropsfedt. Og det bliver endnu bedre, når vi tænker på, at brugen af ​​Tren faktisk vil forbedre den enkeltes stofskifte og dermed øge den hastighed, hvormed fedt forbrændes. Nogle data har endda antydet, at fordi Tren har en så stærk bindingsaffinitet for androgenreceptoren, at den endda kan fremme direkte lipolyse (fedttab), men hvor signifikant er uovertruffen.

Selvom beskyttelse af muskelvæv og fremme af et bedre stofskifte allerede gør Tren til et godt steroid til skæring, er disse langt fra de eneste fordele. Der er muligvis ingen anabolske steroider, der har konditionerende virkninger af Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg. Hårdhed, muskeldefinition og vaskularitet, simpelthen en hårdere, hårdere og mere behagelig fysik kan produceres med Tren. Vi vil faktisk gå så langt som til at sige, at du kan kombinere to steroider på jorden, og de ville stadig ikke holde Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg konditioneringsevne.

Det er let at se, hvordan virkningerne af Tren kan gavne skærefasen, og de kan være næsten hvis ikke så gunstige for lavsæsonen eller bulkefasen. Dette er en af ​​de bedste massefremmende steroider på markedet. Der er steroider, der producerer mere vægt hurtigere, men med Tren vil al vægt få muskelmasse. Der er ingen vandforsyning.

Lige så vigtigt er, at bulking kan være renere med Tren på grund af hormonets kraftfulde effekt på stofskiftet. For at vokse skal vi indtage flere kalorier, end vi forbrænder, og det vil føre til en vis ophobning af kropsfedt. En vellykket lavsæson eller bulkfase giver ikke kun forbedret muskelmasse, men gør det med så lidt fedtforøgelse som muligt.

Uanset om de bruges til bulking eller skæring af alle, der bruger Hexa Tren trenbolone hexahydrobezyl carbonate 100 mg, vil deres muskeludholdenhed blive bedre. Kort sagt bliver du ikke så hurtigt træt. Det samme gælder for restitution, det forbedres, hvilket betyder, at du hurtigere restituerer fra din træning. Dette er ekstremt vigtigt, fordi der gøres fremskridt uden for gymnastiksalen, ikke i gymnastiksalen. Gymnastiksalen er, hvor vi lægger arbejdet direkte i gang, men det er i vores restitutionstid, at vores krop udfører det arbejde, der kræves for at udvikle sig. Uden restitution er der ingen progression, og når restitutionen forbedres, gør udviklingen det også.

De ultimative positive effekter af Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg surroundstyrke. Dette er en af ​​de bedste styrker til fremme af steroider på markedet. Styrkeforbedringer bør være meget betydningsfulde under en bulking og kan endda eksistere i nogle kostvaner. Men hvis vi taler om en streng, hård kost, hvor vi virkelig bliver snydt, skal du ikke forvente meget, når det kommer til styrkegevinster. Hård slankekur kan stadig forårsage en vis styrke, men brugen af ​​Tren bør hjælpe dig med at beskytte noget af det.

Vigtig note: Nogle Tren -brugere rapporterer, at hormonet påvirker deres hjerteudholdenhed negativt. Det ser ikke ud til at have nogen effekt på alle og på dem, der gør det på forskellige niveauer.

Bivirkninger af Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg
Der er mange mulige bivirkninger ved brug af Tren, og det er langt fra det mest sidevenlige anabolske steroid. Mange af bivirkningerne af Tren ligner andre steroider, men Tren har også nogle mulige bivirkninger, som de fleste steroider ikke gør. Dette er ikke fordi Tren er et mærkeligt hormon eller noget særligt, man skal frygte; Husk, at dette bare er en modificeret form for Nandrolone og intet mere. Men genetik er nøglefaktoren her, og genetik vil spille en enorm rolle i dette hormon. Nogle mænd vil ikke være i stand til at bruge dette anabolske steroid selv i en lav dosis, da de simpelthen ikke er gode respondenter og lider af for mange bivirkninger. Det kan være uretfærdigt, og mange ting i livet er, men det er simpelthen sandheden i sagen. Nogle af os er allergiske over for mælk, andre er allergiske over for jordnødder og andre er ikke. Med Tren er det på samme måde.

[1] Østrogen:

Toghormonet aromatiserer ikke, hvilket betyder, at vandretention er umulig samt østrogenbaseret gynækomasti. Imidlertid kan gynækomasti stadig forekomme, fordi Tren er en gestagen i naturen. Progesteron kan stimulere brystvæv, og dette kan fremme gynækomasti hos følsomme mænd. De fleste mænd bør ikke have problemer med Tren-baseret gynækomasti, men dem, der er ekstremt følsomme eller som allerede har en eller anden form for eksisterende gynækomasti, kan have problemer. Antiøstrogener, især Aromatasehæmmere (AI) er den bedste forsvarslinje.

Vigtig note: Træningshormonet har evnen til at øge prolaktinniveauerne i kroppen. I mange år er det blevet sagt, at Tren-baseret gynækomasti skyldes forhøjede niveauer af prolactin, men dette er ikke korrekt. Det er Tren’s progestogene natur, der forårsager gynækomasti. Prolaktin kan dog stadig være et problem, det kan få brystvorterne til at gøre ondt og lukke din erektionsfunktion helt, hvis den er for høj. Hvis dette er et problem, kan den enkelte have brug for en dopaminagonist, såsom Cabergoline.

[2] Androgener:

Tren er et ekstremt androgent hormon, og som følge heraf er det kendt for at fremme androgene bivirkninger. Hårtab og acne hos mænd, der er disponerede, er begge mulige. Vækst af kropshår er også mulig. Hvis du ikke er genetisk disponeret, har ingen mængde Tren på jorden forårsaget disse problemer. De androgene bivirkninger af Tren er virkelig baseret på genetisk respons. Når det kommer til hårtab, hvis du er tilbøjelig til skaldethed hos mænd, hvilket betyder, at du nogensinde vil miste dit hår uanset steroidbrug, er Tren en af ​​de hurtigste måder at sikre, at du mister dit hår lidt før.

Virilisering er en alvorlig androgen bivirkning af Tren. Det er meget svært for en kvinde at bruge Tren uden nogen form for virilisering og gør det til et steroid, der næsten aldrig anbefales til kvindelig brug.

Vigtig note: 5-alfa-reduktase-enzymet metaboliserer ikke trenbolonhormonet. Det betyder, at 5-alfa-reduktasehæmmere såsom Finasteride ikke påvirker hormonets androgenicitet.

[3] Kardiovaskulær:

De kardiovaskulære bivirkninger af Tren omgiver både kolesterol og blodtryk. Motion kan øge LDL -kolesterol (dårligt kolesterol) og sænke HDL -kolesterol (godt kolesterol). Det kan også øge blodtrykket hos nogle mænd. Spørgsmålet om forhøjet blodtryk ser ikke ud til at påvirke de fleste mænd, der ellers er raske, men nogle gør det. Hvis du allerede har forhøjet blodtryk eller kolesterolproblemer, bør du undgå dette anabolske steroid.

[4] Testosteron:

Tren er meget undertrykkende for naturlig testosteronproduktion og vil gøre enhver mand til en lav testosterontilstand, hvis han ikke supplerer med eksogent testosteron. Den valgte testosteron er irrelevant. Det eneste, der betyder noget, er, at der tilbydes testosteron.

Når brugen af ​​Tren er ophørt, og alle eksogene steroider er ryddet, vil naturlig testosteronproduktion begynde igen. Det anbefales dog, at den enkelte følger en PCT (Post Cycle Therapy) plan efter steroidplanlægning for at øge oddsene for effektiv og effektiv genopretning. Selv med PCT er det ikke garanteret, at du vil genvinde dine tidligere naturlige niveauer, og det er noget, som alle potentielle steroidbrugere skal genkende og acceptere, hvis de vælger at bruge steroider. Det er også vigtigt at bemærke, at selv efter PCT vil det stadig tage måneder efter PCT at genoprette fuldt ud, uanset hvor god PCT -planen er.

Vigtig note: Naturlig genopretning forudsætter, at der ikke blev forårsaget skade på Hypothalamic-Pituitary-Testicular-Axis (HPTA) under brug, og at der ikke var tidligere lave testosteronniveauer.

[5] Levertoksicitet:

Tren betragtes normalt ikke som et levertoksisk steroid og er det i de fleste tilfælde ikke. Data har imidlertid vist, at det kan fremme leverstress, når der bruges meget høje doser. Vi henviser til doser, der er langt ud over selv hvad den mest hardcore bodybuilder ville bruge. Det er muligt, at der kan være sjældne undtagelser, men spørgsmålet om leverstress er generelt meget sjældent.

[6] Reaktionseffekter:

Der er fire mulige bivirkninger af Tren, der stort set er baseret på genetisk respons og ikke ser ud til at være forbundet med de fleste andre steroider hos de fleste brugere. De fire bivirkninger, der er tale om, er nattesved, angst, hurtig puls og søvnløshed. Søvnløshed synes at være den mest almindelige og almindelige nok til, at den ofte kaldes “TrenSomnia.” I nogle tilfælde kan dosisreduktion kontrollere disse effekter, men for mange mænd, der lider af disse virkninger, hjælper ingen dosisjustering. Det er umuligt at forudsige, hvem der vil og hvem ikke vil have problemer med disse negative bivirkninger, men hvis du er en af ​​de uheldige, vil du simpelthen afbryde brugen.

Vigtig bemærkning: Hvis du aldrig har brugt Hexa Tren trenbolon hexahydrobezyl carbonate 100 mg, før du starter Tren-a, så hvis der opstår alvorlige bivirkninger, kan du stoppe med at bruge, og hormonet renser din krop om et par dage. Hvis du bruger en af ​​de andre former, vil det tage 2-3 uger, før hormonet er helt ryddet og forlader kroppen.

Togadministration
Tren er et injicerbart anabolsk steroid i alle tre former. Hvor ofte det injiceres afhænger af den anvendte form. Den anvendte form kan også påvirke dosis; husk, at Tren-a bærer mere aktiv Tren pr. milligram end de to andre former, fordi den bærer den mindste ester.

Trenbolonacetat: Injiceret hver anden dag (nogle vælger dagligt, hvis de kører en meget høj dosis). 50-100 mg hver anden dag er det mest almindelige doseringsinterval med 100 mg hver anden dag som en dosis, som mange holder sig til i det lange løb. Højere doser bruges oftest i opskæringscyklusser, især konkurrencedygtige bodybuilding -cykler. 100 mg hver dag eller 200 mg hver anden dag er ikke ualmindeligt. Fås næsten altid i 100 mg / ml form.

Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg: Oprindeligt tilgængelig i 76 mg / ml ampuller. Nogle laboratorier laver stadig deres eget Tren-hex på denne måde. 76 mg vil give 50 mg aktiv Tren. Doseringen kan variere mellem 3-6 ampere om ugen, hvoraf 3-4 er det mest almindelige område. På grund af halveringstiden for denne formular kan du muligvis klare to gange ugentlige injektioner, men tre gange ugentligt vil være meget mere effektiv.

Trenbolon Enanthate: Normalt tilgængelig i 200 mg / ml form. Doserne kan variere fra 200 mg til 800 mg om ugen. 200 mg er meget lav og svarer kun til lidt mere end 100 mg Tren-a. 400 mg pr. Ugentlig rækkevidde er mere velegnet til de fleste brugere. Injektioner opdeles bedst i to lige store injektioner om ugen.

Tilgængelighed for Tren
Tren er tilgængelig via de fleste steroidleverandører på det sorte marked, hvor Tren-a er den mest almindelige og Tren-hex er den mindst almindelige. Flere og flere laboratorier bærer Tren-e-formen, men Tren-a er stadig både dominerende og billigste. Du vil blive hårdt presset til at finde en leverandør, der ikke bærer Tren.

Tren er også stadig tilgængelig i pilleform og kan købes i en foderforretning og let konverteres til injicerbar Tren med et simpelt sæt. Når det sælges i denne form, er det ikke et kontrolleret stof, da det ville skade husdyrmarkedet, men det er noget, mange forsyningsbutikker holder et vågent øje med. Desuden indeholder mange piller nu tilsat østrogen, hvilket er noget, du ikke ønsker.

Køb tog online – Advarsel
Du kan let købe Tren online fra de fleste steroidleverandører. Det er normalt ikke forfalsket. Der ser ikke ud til at være et stort problem med underdosering, selvom det gør det. Forurening kan også være et problem, der gør det meget vigtigt, at du ved meget om din leverandør. Men hvis du bor i USA og køber Tren online eller hvor som helst for den sags skyld, bryder du loven. Tren er ikke et foreskrevet anabolsk steroid og er klassificeret som et skema III -kontrolleret stof. Denne lov kan variere fra land til land, men de fleste vil rynke ved et online køb.

Hvis du leder efter et sikkert og lovligt alternativ, anbefaler vi stærkt at tage et kig på stedets sponsorer her på steroid.com. Her finder du alternativer af høj kvalitet, der er lovlige, sikre og ikke kræver recept.

Hexa Tren trenbolon hexahydrobezylcarbonat 100 mg Anmeldelser
Motion er det bedste steroid, der findes. Det kan være en simpel anmeldelse, men det er også simpelthen sandheden. Der er steroider, der er mere terapeutisk gavnlige, såsom Nandrolone; men det er også muligt, at Tren kan være mere gavnligt, end vi er klar over, det har simpelthen aldrig haft den fulde mulighed for at være det. Men når det kommer til forbedringer af ydeevnen, det grundlæggende ved skæring og bulking, er dette det valgte steroid. Det er rigtigt, at steroiden kan være hård og desværre for hård for nogle. Men hvis du tolererer det godt, bliver du hårdt presset til at finde noget, der slår mig

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hexa Tren Trenbolone Hexahydrobezylcarbonate 100 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *