HGH Norditropin Simplexx 45iu

8810,38 kr.281932,00 kr.

HGH Norditropin simplexx 45iu), også kendt som somatotropin eller somatropin, er et peptidhormon, der stimulerer vækst, celleproduktion og regenerering hos mennesker og andre dyr. Det er en type mitogen, der kun er specifik for bestemte celletyper. Væksthormon er et 191-aminosyre, enkeltkædet polypeptid, der syntetiseres, lagres og udskilles af somatotrope celler i de laterale vinger af

SKU: i3UOauL401 Category:

Description

HGH Norditropin simplexx 45iu), også kendt som somatotropin eller somatropin, er et peptidhormon, der stimulerer vækst, celleproduktion og regenerering hos mennesker og andre dyr. Det er en type mitogen, der kun er specifik for bestemte celletyper. Væksthormon er et 191-aminosyre, enkeltkædet polypeptid, der syntetiseres, lagres og udskilles af somatotrope celler i de laterale vinger af den forreste hypofyse. Mange faktorer påvirker frigivelsen af ​​humant væksthormon, dog ernæring og motion.

HGH Norditropin simplexx 45iu stimulerer kroppens celler til at stige både i størrelse og undergå hurtigere celledeling end normalt. Derudover forbedrer det bevægelsen af ​​aminosyrer gennem cellemembraner og øger også den hastighed, hvormed disse celler omdanner disse molekyler til proteiner. Det er klart, at du kan se, at dette ville betyde en anabolsk (muskelopbygning) effekt i menneskekroppen. Humant væksthormon har også evnen til at få celler til at reducere den normale hastighed, hvormed de bruger kulhydrater, samtidig med at de øger den hastighed, hvormed de bruger fedt. Fedttab og stigning i magert masse med humant væksthormon er fundet ved en dosis helt ned til 0,028 iu / kg / dagligt i 24 uger. Det stimulerer også produktionen af ​​IGF-1.

HGH Norditropin simplexx 45iu bruges i medicin til behandling af børns vækstforstyrrelser og hormonmangel hos voksne. Undersøgelser viser pålideligt, at følgende er blandt de gavnlige virkninger af modulering af HGH Norditropin simplexx 45iu:

Forbedret hudtykkelse og elasticitet
Forbedret helingstid og reduceret infektionshastighed efter traumer eller operationer, det øger proteinsyntesen
Reduceret rynke af solskader
Reduceret total kropsfedt, det fremmer lipolyse
Øget muskelmasse
Øget knoglemineraltæthed; det øger calciumretentionen og styrker mineraliseringen af ​​knogler
Forbedret kolesterolprofil
Nedsat LDL (dårligt) kolesterol
Forhøjet HDL (godt) kolesterol
Forbedret træningskapacitet

Reduceret restitutionstid mellem træningspas
Forbedret blodgennemstrømning til nyrerne
Forbedret humør, klare færdigheder og velvære
Det bidrager til at styrke led og ledbånd i kroppen
Spiller en rolle i homeostase
Reducerer levering af glukose
Fremmer glukoneogenese i leveren
Bidrager til vedligeholdelse og funktion af bugspytkirtlen
Stimulerer immunsystemet
Øger deodoriseringen af ​​T4 til T3

Flere undersøgelser, der hovedsageligt involverer patienter med HGH-mangel, har også foreslået en afgørende rolle for HGH i både psykisk og følelsesmæssigt velvære og for at opretholde et højt energiniveau. Voksne med HGH -mangel har ofte højere depression end dem uden.

HGH Norditropin simplexx 45iu er også blevet undersøgt i forbindelse med kognitiv funktion, herunder læring og hukommelse. HGH hos mennesker ser ud til at inducere kognitiv funktion og kan være nyttig i behandlingen af ​​patienter med kognitiv svækkelse som følge af HGH -mangel.

I sin rolle som anabolsk middel er HGH blevet misbrugt af konkurrenter i sport i hvert fald siden 1982. HGH Norditropin simplexx 45iu kan let producere meget flot vægt og muskelgevinster af høj kvalitet, det er en meget dårlig sammensætning at fremkalde styrkeforøgelser. Konkurrenter fra 70’erne, og især 80’erne begyndte at præsentere et mere raffineret look med e -mailet muskeludvikling, der minder om klassisk skulptur og ligner dybt ætset sten. Disse fyre, kunne man med rimelighed postulere, tilføjer ikke ekstra hjerte til deres programmer og spiste flere magre proteiner.

HGH Norditropin simplexx 45iu viser meget mere effekt og positive egenskaber i stak med en steroidcyklus alene. Så denne forbindelse er generelt velegnet til at skære cyklusser for at få magert muskulatur og forbrænde fedt.

Additional information

Variants

1-laada, 2-laada, 5-laada, 10-laada, 25-laada, 50-laada

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HGH Norditropin Simplexx 45iu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *