HGH Xerendip 16IU Pisa Lab

3171,74 kr.35241,50 kr.

Hvad er HGH Xerendip 16IU Pisa Lab? Produkt beskrivelse HGH Xerendip 16IU Pisa Lab er en injicerbar form af somatropin tilgængelig i EUROPE, USA. Det sælges på alle større apoteker i VERDEN. Der er ikke noget spørgsmål online, om det er legitimt eller bare et uønsket produkt. Vi kan garantere dig, at det er et

SKU: 2BU1iwMjxh Category:

Description

Hvad er HGH Xerendip 16IU Pisa Lab?

Produkt beskrivelse

HGH Xerendip 16IU Pisa Lab er en injicerbar form af somatropin tilgængelig i EUROPE, USA. Det sælges på alle større apoteker i VERDEN. Der er ikke noget spørgsmål online, om det er legitimt eller bare et uønsket produkt. Vi kan garantere dig, at det er et nyttigt væksthormon. Den kommer i 4 hætteglas og har en sprøjte.

HGH Xerendip 16IU Pisa Lab er en injicerbar form for somatropin, der findes i Mexico. Det sælges på alle større apoteker i Mexico. Der er ikke noget spørgsmål online, om det er legitimt eller bare et uønsket produkt. Vi kan garantere dig, at det er et nyttigt væksthormon. Den kommer i 4 hætteglas og har en sprøjte.

Injicera Hgh – HGH Xerendip 16IU Pisa Lab
Humant væksthormon (hGH) er et langkædet aminosyremolekyle, der produceres af den forreste hypofyse, som er placeret i bunden af ​​hjernen. HGH virker på mange forskellige væv for at fremme sund metabolisme. Størstedelen af ​​den effekt, der opnås ved hGH, udføres af et beslægtet hormon kaldet insulinlignende vækstfaktor-1 (IGF-1), som hovedsageligt frigives af leveren og til en vis grad af andre væv som reaktion på tilstedeværelsen af ​​hGH. Det er et af de primære hormoner, der er vigtigt for at opretholde optimal celleydelse.

HGH Xerendip 16IU Pisa Lab – Hvor lang tid bruger jeg
Den enkle opdeling er, at hGH hjælper din lever med at producere mere IGF-1, hvilket igen giver en række gavnlige virkninger på krop og sjæl. Disse fordele opnås kun ved en velreguleret brug af hGH. Mange tror, ​​at små doser gør en stor forskel og antager derefter, at hvis de tager mere, får de bedre resultater. Dette er ikke korrekt, og vores læger kan bekræfte dette. Vi har stor erfaring med hGH og vil dele den viden med dig for at få maksimale resultater

(Somatropin)

Doseringsform:

Hvert hætteglas indeholder:

somatropin

1,33 mg / 6 mg

tilsvarende

4 U.I / 18 I.U.

Additional information

Variants

1-laada, 2-laada, 5-laada, 10-laada, 25-laada

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HGH Xerendip 16IU Pisa Lab”

Your email address will not be published. Required fields are marked *