Himalaya Liv52 Detox 375 mg

8700,00 kr.

Hvad er Himalaya Liv52 Detox 375 mg? Dette produkt kaldes også Himalaya Liv52 Detox 375 mg i nogle regioner. Tilsætningsstof og glutenfri. LiverCare kan hjælpe: * forebygge og behandle viral hepatitis; * eliminere acetaldehyd (som kan være årsag til tømmermænd) og beskytte leveren mod alkoholinduceret skade; * forbedre appetitten, fordøjelsen og assimilering af næringsstoffer for

SKU: MqiwkL2P9O Category:

Description

Hvad er Himalaya Liv52 Detox 375 mg?

Dette produkt kaldes også Himalaya Liv52 Detox 375 mg i nogle regioner. Tilsætningsstof og glutenfri.

LiverCare kan hjælpe:

* forebygge og behandle viral hepatitis;
* eliminere acetaldehyd (som kan være årsag til tømmermænd) og beskytte leveren mod alkoholinduceret skade;
* forbedre appetitten, fordøjelsen og assimilering af næringsstoffer for at fremme vægtøgning og forhindre gulsot, for mennesker med anoreksi eller som har mistet appetitten på grund af graviditet eller strålebehandling, f.eks. og,
* forhindre mange tilstande i at vende tilbage eller forværres ved at virke som adjuvans ved langvarig sygdom eller rekonvalescens eller hæmodialyse eller i kombination med hepatotoksiske lægemidler, såsom antituberkulære lægemidler, statiner, kemoterapeutiske midler og antiretrovirale midler.

Flere oplysninger om Himalaya -serien af ​​Ayurvedic -kosttilskud.

Ville du stole på en mus med din detox? Der er mange detox -anlæg på markedet i dag, nogle af dem meget populære og andre meget berømte. De har spadseret rundt og skreg om deres effektivitet i lang tid, og vi har alle været i bur, hvis vi er den store ost. Kendte du mange af dem, de fleste er slet ikke testet på mennesker? De er blevet testet i petriskåle eller på denne lille fyr, og du kan være mange ting, men du er bestemt ikke en mus.

I modsætning til de fleste detox-produkter er Himalaya Liv52 Detox 375 mg Himalaya Herbal Care blevet klinisk understøttet i dobbeltblinde, placebokontrollerede kliniske forsøg. Det er menneskelige forsøg, ingen whiskers og haler, der understøtter detox -parametre i blodet og den samlede leverfunktion.

Faktisk var resultaterne så imponerende, at de blev offentliggjort i Journal of Gastroenterology. Hvorfor er menneskelige forsøg vigtige? American Liver Foundation viser næsten 30 måder, hvorpå din lever kan påvirkes, og de fortæller os reaktioner, valg og menneskelig genetik kan alle spille en rolle i, hvad din lever kan og ikke kan. Leveren er en integreret del af at være menneske, og hvis vi skal tage noget som en del af vores daglige kost for at understøtte det, kan vi føle os meget sikrere ved at tage et produkt testet på mennesker, ikke labmus. Endnu bedre, Himalaya Liv52 Detox 375 mg fra Himalaya Herbal Healthcare understøtter alle leverens mange funktioner såsom langsigtet opbevaring af næringsstoffer, proteinopbygning og ikke kun detox.

Ligesom din bil er mere end bare et sæt dæk, er leveren mere end bare et filter. Den har 500 funktioner. Støt dem alle, ikke kun én. LiverCare er blevet klinisk understøttet i humane dobbeltblinde, placebokontrollerede undersøgelser vedrørende levereffektivitet og normale leverenzymniveauer. Brug det dagligt til at understøtte leverdetox og giver også kapacitet til cellefornyelse og produktion af glutathion, en intracellulær antioxidant, der er afgørende for detox og generel sundhed.

LiverCare fremmer også den normale produktion af vigtige antioxidante enzymer såsom superoxiddismutase, en vigtig antioxidant for næsten alle celler i din krop.

Himalaya Liv52 Detox 375 mg indeholder kapersbusk, et leverstimulerende middel, der bruges til at fremme leverens funktionelle effektivitet og understøtter normale niveauer af leverglykogen og serumproteiner til langsigtet energi og immunfunktion. Cikorie – som understøtter normal gitterudskillelse. Galde hjælper med at transportere toksiner gennem tarmen og ud af kroppen, og tamarisk er knyttet til dets effektivitet til at understøtte leveren som helhed.

Lige så vigtigt er renheden af ​​Himalaya -frøene til hyldeprocessen med total kontrol fra dyrkning af vores urter i fair trade med bæredygtigt dyrkede gårde, til forskning og udvikling, hvor over 200 læger og forskere validerer deres handling. Vi leverer produkter uden syntetiske tilsætningsstoffer. Familieejet siden 1930, Himalaya er et benchmark for videnskab, renhed og kvalitet.

Kom ud af rotten med den sikre, daglige, klinisk understøttede støtte fra LiverCare fra Himalaya Herbal Healthcare, det unikke, unikke supplement testet på mennesker, ikke mus.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Himalaya Liv52 Detox 375 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *