køb sobril i danmark

1750,00 kr.

køb sobril i danmark Sådan skal du tage: At tage Sobril afhænger af lægemiddelsituationen, reaktionsbehandling og laboratorietest. Sørg for at spørge en specialist om de lægemidler, du bruger. Brug denne medicin nøjagtigt som anbefalet. Forsøg ikke at øge dosis, tag den mere regelmæssigt eller brug den anbefalede forlængede tidsramme. Når den bruges i en længere

SKU: qkfEUOP18Y Categories: ,

Description

køb sobril i danmark

Sådan skal du tage:

At tage Sobril afhænger af lægemiddelsituationen, reaktionsbehandling og laboratorietest. Sørg for at spørge en specialist om de lægemidler, du bruger. Brug denne medicin nøjagtigt som anbefalet. Forsøg ikke at øge dosis, tag den mere regelmæssigt eller brug den anbefalede forlængede tidsramme. Når den bruges i en længere periode, fungerer Sobril muligvis ikke korrekt.

Forholdsregler:

Inden du bruger Sobril, skal du spørge en specialist, om du er overfølsom eller ej. Sobril kan indeholde komponenter, der kan forårsage gunstigt overfølsomhed eller forskellige problemer. Voksne kan være mere følsomme over for bivirkninger af Sobril, særlig døsighed. Denne bivirkning kan øge risikoen for at falde. Denne medicin anbefales ikke til brug under graviditet.

Køb Sobril i Danmark

Oxazepam er en kort til mellemliggende benzodiazepin. Oxazepam bruges til at behandle angst og søvnløshed og til at kontrollere symptomerne på alkoholabstinenssyndrom.

Det er en metabolit af diazepam, prazepam og temazepam og har moderate amnesiske, angstreducerende, antikonvulsive, hypnotiske, beroligende og skeletmuskulære afslappende egenskaber sammenlignet med andre benzodiazepiner. Oxazepam blev oprindeligt patenteret og markedsført i 1965 under varemærket Serax

Medicinsk brug
Det er en langsomt virkende benzodiazepin med en langsomt virkende effekt, så det er normalt ordineret til mennesker, der har svært ved at sove frem for at falde i søvn. Det ordineres normalt til angstlidelser med tilhørende spændinger, irritabilitet og uro.

Det er også ordineret til stof- og alkoholmisbrug og angst i forbindelse med depression. Læger kan bruge oxazepam uden for deres godkendte indikationer til behandling af social fobi, posttraumatisk stresslidelse, søvnløshed, præmenstruelt syndrom og andre tilstande.

Brug
Oxazepam var sammen med diazepam, nitrazepam og temazepam de fire benzodiazepiner, der er opført i Drug Distribution System og repræsenterede 82% af benzodiazepinbehandlingen i Australien 1990-1991

bivirkninger
Bivirkningerne af oxazepam ligner andre benzodiazepiner og kan omfatte svimmelhed, døsighed, hovedpine, hukommelsestab, paradoksal spænding og anterograd hukommelsestab, men påvirker ikke forbigående globalt hukommelsestab.

sobril dosering

sobril virkningstid

sobril – flashback

oxascand

stesolid

[Behov påkrævet] Bivirkninger på grund af hurtig dosisreduktion eller pludselig fjernelse af oxazepam kan omfatte mave- og muskelkramper, kramper, depression, manglende evne til at sove eller sove, svedtendens, rysten eller opkastning.

Tolerance, misbrug og tilbagetrækning
Oxazepam, som med andre benzodiazepinlægemidler, kan forårsage tolerance, fysisk afhængighed, stofmisbrug og benzodiazepinabstinenssyndrom. Tilbagetrækning fra oxazepam eller andre benzodiazepiner fører ofte til abstinenssymptomer, der ligner dem, der ses ved alkohol og barbituratabstinens.

Jo højere dosis og jo længere tid medicinen tages, desto større er risikoen for ubehagelige abstinenssymptomer. Abstinenssymptomer kan imidlertid forekomme ved standarddoser og selv efter kortvarig brug. Benzodiazepinbehandling bør afbrydes hurtigst muligt ved en langsom og gradvis dosisreduktion.

køb sobril i danmark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “køb sobril i danmark”

Your email address will not be published. Required fields are marked *