KØB ZOPICLONE 7.5MG

1800,00 kr.4200,00 kr.

KØB ZOPICLONE 7.5MG ZOPICLONE 7.5 (mærkerne Zimovane og Imovane) er et ikke-benzodiazepin-hypnotikum, der bruges til behandling af søvnløshed. Det er en cyclopyrrolon, som øger den normale transmission af neurotransmitteren gamma-aminosmørsyre i centralnervesystemet, som benzodiazepiner gør, men på en anden måde. Fordi ZOPICLONE 7.5 er beroligende, markedsføres det som en sovepille. Det virker ved at forårsage

SKU: 43mAwMSelx Category:

Description

KØB ZOPICLONE 7.5MG

ZOPICLONE 7.5 (mærkerne Zimovane og Imovane) er et ikke-benzodiazepin-hypnotikum, der bruges til behandling af søvnløshed. Det er en cyclopyrrolon, som øger den normale transmission af neurotransmitteren gamma-aminosmørsyre i centralnervesystemet, som benzodiazepiner gør, men på en anden måde.

Fordi ZOPICLONE 7.5 er beroligende, markedsføres det som en sovepille. Det virker ved at forårsage en depression eller ro i centralnervesystemet. Efter lang tids brug kan kroppen vænne sig til virkningerne af zopiclon. Når dosis efterfølgende reduceres, eller lægemidlet pludselig afbrydes, kan abstinenssymptomer forekomme. Disse kan omfatte en række symptomer, der ligner dem ved benzodiazepinabstinens. Selvom fjernelse fra terapeutiske doser af zopiclon og dets isomerer (dvs. esopiclon) normalt ikke frembyder anfald og derfor ikke betragtes som livstruende, kan patienter opleve så betydelig uro og / eller angst, at de søger akut lægehjælp.

KØB ZOPICLONE 7.5MG

I USA er ZOPICLONE 7.5 ikke kommercielt tilgængelig, [2] selvom dets aktive stereoisomer, esopiclon, sælges under navnet Lunesta. Zopiclon er et kontrolleret stof i USA, Japan, Brasilien og nogle europæiske lande og kan være ulovligt at ordinere. Det er imidlertid let tilgængeligt i andre lande, hvor det markedsføres under mærket Imovane og er ikke et kontrolleret stof i dets tilgængelige formuleringer på 7,5 mg, 5 mg og 3,75 mg.

ZOPICLONE 7.5 kaldes “Z-stof”. Andre Z-lægemidler omfatter zaleplon (Sonata) og zolpidem (Ambien og AmbienCR) og blev oprindeligt anset for at være mindre vanedannende og / eller vanedannende end benzodiazepiner. Denne vurdering har imidlertid ændret sig noget i de seneste år, efterhånden som der er blevet præsenteret tilfælde af misbrug og vane. Zopiclon anbefales at tages på kort sigt, normalt en uge eller mindre. [3] Daglig eller kontinuerlig brug af lægemidlet anbefales normalt ikke

Additional information

Variants

100-tabletter, 200-tabletter, 500-tabletter

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KØB ZOPICLONE 7.5MG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *