Mandrax Quaalude

1800,00 kr.7600,00 kr.

Mandrax Quaalude er et syntetisk, barbituratlignende, centralnervesystem depressivt. Metaqualone er et antidepressivt og et beroligende-hypnotisk lægemiddel. Quaaludes blev introduceret som en sikker barbituraterstatning, men de viste senere, at muligheden for misbrug og abstinenssymptomer lignede dem for barbiturater. Anvendelse af Mandrax Quaalude I foreskrevne doser fremmer Mandrax Quaalude afslapning, døsighed og undertiden en følelse af eufori.

SKU: tkJz3g2XSG Category:

Description

Mandrax Quaalude er et syntetisk, barbituratlignende, centralnervesystem depressivt. Metaqualone er et antidepressivt og et beroligende-hypnotisk lægemiddel. Quaaludes blev introduceret som en sikker barbituraterstatning, men de viste senere, at muligheden for misbrug og abstinenssymptomer lignede dem for barbiturater.

Anvendelse af Mandrax Quaalude
I foreskrevne doser fremmer Mandrax Quaalude afslapning, døsighed og undertiden en følelse af eufori. Det forårsager et fald i blodtrykket og nedsætter pulsen. Disse egenskaber er grunden til, at det oprindeligt blev betragtet som et nyttigt beroligende middel og angst.

I 1972 var Mandrax Quaalude et af de mest ordinerede beroligende midler i USA.

Det blev et rekreativt stof på grund af dets euforiske virkning. Mandrax Quaalude var et populært vanedannende stof i store dele af 1970’erne, selvom både USA og Storbritannien strammede kontrollen med deres anvendelse og distribution. “Betal ud”, hvor Quaaludes blev taget med vin, blev et populært college -tidsfordriv.

Quaaludes dosering

Da det var en lovlig medicin, var metacalon tilgængelig i tablet- og kapselform og kom i forskellige styrker.

OralMandrax Quaalude doseringer var 75-150 mg til let sedation. Den sædvanlige dosis var 300 mg. Op til 600 mg blev brugt til stærk sedation. Tolerance udvikler sig hurtigt, og nogle brugere kan tage op til 2000 mg dagligt for at opnå de samme virkninger.

Handlingens varighed er cirka 30 minutter efter indtagelse af Mandrax Quaalude, og handlingens varighed er mellem 5 og 8 timer.

Overdosis

Overdosering af Mandrax Quaalude kan føre til anfald, koma eller død.

At tage doser over 300 mg kan være farligt for første gangs brugere. Afhængigt af brugerens tolerance kan doser på ca. 8.000 mg om dagen være dødelige, og andre i endnu højere doser (op til 20.000 mg) kan overleve.

Døden kan resultere i meget lavere doser, hvis Mandrax Quaalude tages med alkohol, som også er et centralnervesystems depressivt middel.

Quaaludes bruges under graviditet og amning

Quaaludes anbefales ikke under graviditet, da virkningerne på menneskelig fosterudvikling ikke er klare.

Der er ingen tilgængelige data om virkningerne af Quaaludes på amning.

Imod

Quaaludes bør ikke tages sammen med alkohol eller andre depressiva i centralnervesystemet. Dette øger de depressive virkninger, og afhængigt af de indtagne doser kan det være dødeligt.

Kør ikke bil eller brug maskiner, mens du tager Quaaludes.

Additional information

Variants

100-tabletter, 200-tabletter, 500-tabletter, 1000-tabletter

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mandrax Quaalude”

Your email address will not be published. Required fields are marked *