Melanotan II Injicerbar 10 mg injektionsflaska

9000,00 kr.

Hvad er Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas? Melanotan II injicerbar 10 mg hætteglas Peptidprofil Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas (også kendt som MT-II eller MT-2) er et injicerbart peptidhormon, der bruges til at fremme garvning. MT-II virker ved at stimulere alfa-melanocytreceptorer, som fremmer dannelsen af ​​melanin som reaktion på solens eksponering. Når en

SKU: sqitylJMGz Category:

Description

Hvad er Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas?

Melanotan II injicerbar 10 mg hætteglas Peptidprofil

Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas (også kendt som MT-II eller MT-2) er et injicerbart peptidhormon, der bruges til at fremme garvning. MT-II virker ved at stimulere alfa-melanocytreceptorer, som fremmer dannelsen af ​​melanin som reaktion på solens eksponering. Når en betydelig mængde MT-II er blevet taget ind i hudens cellers “nylige” hukommelse, bliver en person, som om han er en genetisk mørkere type.

Hvornår skal man bruge Melanotan II

Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas kræver kumulativ dosering for at være effektiv. Afhængig af individet vil den nødvendige kumulative dosis normalt være fra 10 til 40 mg, med mere retfærdige individer, der normalt kræver mængder i den højere ende af intervallet. Afhængigt af den nødvendige mængde og den daglige dosis, der er passende for den enkelte, skal MT-II-injektioner starte mindst en uge før behovet for forbedret solskoldning. Mere typisk bør MT-II-brug begynde mindst en måned før et sådant behov.

Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas kan også bruges på cyklus for at opretholde forbedret solskoldningsevne.

Desuden kan Melanotan II undertiden bruges til seksuel virkning.

Sådan bruges Melanotan II til garvning

Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas leveres normalt i hætteglas indeholdende 10 mg frysetørret (frysetørret) pulver. Hætteglassene rekonstitueres med en passende mængde bakteriostatisk eller sterilt vand, tilsat hætteglasset med en sprøjte. Et eksempel på en passende mængde vand er 2,5 ml. Når denne mængde vand bruges, indeholder den resulterende opløsning 4 mg MT-II pr. Ml. Hvis du f.eks. Vil tage en dosis på 1 mg, injiceres et volumen på 0,25 ml eller “25 IE” markeret på en insulinsprøjte. Injektion kan være subkutan, intramuskulær eller intravenøs, alt efter personlig præference.

Injektion er normalt kun en gang om dagen, men når en person først prøver stoffet og vurderer tolerance, kan injektionen opdeles i to mindre mængder om dagen.

Typisk dosisinterval er 0,5 til 2,0 mg / dag, med et foretrukket område fra 0,5 til 1,0 mg / dag. Det er dog bedst at først vurdere tolerancen med en lavere dosis på 0,25 mg ad gangen.

Efter rekonstituering skal et Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas helst indtages fuldt ud inden for 30 dage. Inden rekonstituering skal MT-II opbevares i køleskab eller fryser, men det er acceptabelt at sende det uden køling.

Brug bør generelt ophøre, hvis MT-II i enkelte tilfælde forårsager problemer med øget vækst, antal eller mørke i mol.

Effekten af ​​Melanotan II er ret langvarig. Det kan endda være, at det tager et år eller mere, før en cykeleffekt stort set forsvinder. Brug af vedligeholdelsescyklusser kan opretholde effekten på ubestemt tid. Som en tommelfingerregel kræver typisk vedligeholdelse cirka 2 til 3 gange så meget MT-II om året, som det var nødvendigt for den første cyklus. Dette kan tages enten som i alt 2 til 3 cyklusser om året, udført på samme måde som den indledende cyklus, eller som et hyppigere doseringsmønster, der giver denne samlede mængde MT-II om året.

Sådan bruges Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas til seksuel effekt

Hvor der ikke er nogen fysisk erektil dysfunktion, og hvor der er mindst en vis grad af psykologisk libido, kan Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas øge tendensen til erektion i penis betydeligt. Situationen kan endda ligne puberteten, hvor næsten ikke engang begyndelsen på en seksuel tanke eller overhovedet intet (måske en ubevidst tanke) giver erektion. Generel fysisk træthed kan blive irrelevant. Disse virkninger vil ikke forekomme for alle individer, men vil forekomme for mange.

Seksuel brug kræver injektion mindst 4-6 timer før den ønskede effekt. Foranstaltningens varighed kan være cirka 6-12 timer efter effekt.

Den nødvendige dosis er normalt omkring 1 mg, men for nogle kan endda 0,5 mg være effektiv. Til vejledning bør doseringen ikke overstige 2 mg.

På grund af den tilhørende effekt i stigende tendens til solskoldning er hyppigheden af ​​MT-II brug til dette formål generelt begrænset. Hvis denne effekt ofte ønskes, er et bedre valg at bruge PT-141 (bremelanotid,) et MT-II-derivat.

Farmakologisk klasse af Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas

Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas er i klassen af ​​alfamelanocytstimulerende hormon (alfa-MSH) efterligner. Alpha-MSH produceres i hypofysen og aktiverer alfa-melanocytreceptorer. MT-II fungerer på samme måde.

Der er en række undertyper af alfa-melanocytreceptorer (MC1-5.) Melanotan II er generelt ikke-selektiv og aktiverer flere typer. Aktivering af MC1 -receptoren fremmer hudpigmentering, mens aktivering af MC4 -receptoren kan forbedre tendensen til at rejse penis.

Til sammenligning er PT-141 selektiv for MC4-receptoren og fremmer derfor erektion af penis, mens den har ringe eller ingen effekt på hudpigmentering.

Potentielle bivirkninger af Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas

Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas kan have appetitnedsættende virkninger, men forårsager sjældent til en vis grad enten et bulking problem eller meget af en slankekur. Hvor håret er lyst MT-II, kan brugen blive mørkere, selv om hårets effekt er meget mindre end på huden og generelt er ubemærket. Det er også muligt, at der kan forekomme kvalme, svimmelhed eller træthed. Nogle af disse bivirkninger vil, hvis de opstår, hurtigt rydde op. Øget vækst, øget antal eller hyperpigmentering af mol kan forekomme. Disse bivirkninger, hvis de forekommer, kan vare i en betydelig periode eller endda være permanente. Følgelig bør effekten på modermærker overvåges.

Konklusion

Melanotan II injicerbart 10 mg hætteglas er et effektivt injicerbart peptidprodukt til forbedring af solskoldningsevne. Doseringen er normalt 0,5 til 1,0 mg / dag, og den samlede mængde, der kræves for god effekt, er normalt 30-40 mg, men for personer med moderat mørke kan det være så lavt som 10 mg for betydelig effekt. MT-II kan også bruges til at forbedre tendensen til erektion af penis, men hyppigheden af ​​sådan brug skal begrænses for at undgå overdreven generel effekt på hudpigmentering.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Melanotan II Injicerbar 10 mg injektionsflaska”

Your email address will not be published. Required fields are marked *