Oxymetolon 50 mg

1700,00 kr.

Hvad er Oxymetholone 50 mg? Oxymetholone 50 mg blev først udviklet i 1960’erne af Syntex Pharmaceuticals som et middel mod anæmi og muskelsvind. Som det er almindeligt for mange lægemidler designet til dette formål, ville Anadrol snart finde et velkomment hjem i den præstationsfremmende verden. Dette kan let ses, fordi dette særlige anabolske steroid består

SKU: VHG0TUmwDF Category:

Description

Hvad er Oxymetholone 50 mg?

Oxymetholone 50 mg blev først udviklet i 1960’erne af Syntex Pharmaceuticals som et middel mod anæmi og muskelsvind. Som det er almindeligt for mange lægemidler designet til dette formål, ville Anadrol snart finde et velkomment hjem i den præstationsfremmende verden. Dette kan let ses, fordi dette særlige anabolske steroid består af lægemidlet Oxymetholone 50 mg, der let fremmer vægtøgning ved at øge appetitten og røde blodlegemer samt øge styrken. Der er dog en interessant note, for meget Anadrol kan alvorligt reducere din appetit og gøre vægtøgning meget vanskelig; når alt kommer til alt, hvis du ikke kan spise, kan du ikke vokse.

Anadrol Oxymetholone 50 mg, almindeligvis kendt som Anadrol på grund af steroidets første fremstillede navn, stammer fra Dihydrotestosteron (DHT) og er et 17-alfa-alkyleret steroid (17-aa.) 17-aa ændring betyder ganske enkelt, at steroidet har blevet kemisk ændret ved den 17. kulstofposition for at tillade den at overleve indtagelse ved at overleve den første passage gennem leveren; uden den 17. aa ændring, ville steroiden blive ødelagt, før det nogensinde kom ind i blodbanen. Den gode nyhed er, at vi gennem denne ændring kan tage et nyttigt og kraftfuldt anabolsk steroid; den dårlige nyhed er, at den er giftig for leveren. Da de fleste orale steroider er 17-aa, kan den toksiske virkning være ret høj, men da det refererer til Oxymetholone 50 mg, er denne effekt mere udtalt, hvilket gør den til en af ​​de mest levertoksiske steroider på markedet.
Når Anadrol kommer ind i kroppen, som er tilladt af sin 17. form, vil den blive aktiv meget hurtigt, og virkningerne vil være dramatisk hurtige. Når vi forstår anabolske androgene steroider, påvirker halveringstiden forbundet med dem stort set den oprindelige styrke; Oxymetholone 50 mg har en meget kort halveringstid på ca. 8,5 timer, hvilket gør steroiders aktivitet næsten øjeblikkelig, men med en meget kort aktiv varighed. Af denne grund vil mange atleter opdele deres Anadrol -dosis i to doser om dagen for at holde en maksimal mængde af steroiden aktiv i deres system døgnet rundt i brugsperioder. Imidlertid er en dosis om dagen nok til at opretholde en aktiv mængde steroidfunktion i kroppen, men ikke ved topniveauer.

Fordelene ved Oxymetholone 50 mg:
Som et steroid designet til at behandle vægttab og muskelsvind, er dette en af ​​de mere fremtrædende bulkingsteroider, vi kan bruge til bulking. Mens mange anabolske steroider kan tjene både bulking og skæring formål, de fleste har en primær rolle, og Anadrol gør ingen undtagelse. Der er et formål med Anadrol under en skærecyklus, og vi vil røre ved det, mens vi går, men for de fleste steroidbrugere er bulking og kun bulking den eneste gang, de bruger dette steroid.
Med sin enorme kraft er Oxymetholone 50 mg en af ​​de mest kraftfulde orale steroider, der nogensinde er lavet, enkeltpersoner kan se deres vægtstigning med så meget som 20-30 kg på bare et par ugers brug samt se deres styrke skyde gennem taget . Fordi dette steroid næsten altid bruges som en del af en stak og ikke alene, på grund af dets lave androgenbindingsegenskaber, vil det tillade andre steroider, du tager, for mere passende at opfylde denne rolle og mere eller mindre skabe et højere niveau af synergi mellem de forskellige anabolske androgene steroider, du tager.
Bivirkningerne af Anadrol:
Som vi har diskuteret, beskatter Anadrol i høj grad leveren og øger leverenzymer langt ud over de optimale niveauer, når de indtages. Ved ansvarlig brug undgås imidlertid alvorlig skade stort set, fordi leveren har fantastiske helbredende egenskaber og normalt vender tilbage til sin oprindelige tilstand, når brugen er afbrudt. forudsat at vi bruger ansvarligt og antager, at vores lever er sund til at begynde med. På trods af dette er levertoksicitet ikke det eneste negative fald i dette steroid; Der er østrogenrelaterede bivirkninger. De fleste steroider, der bærer disse potentielle bivirkninger, gør det ved at konvertere til østrogen via aromataseprocessen, men Anadrol som et DHT-baseret steroid aromatiserer ikke. Selv om det ikke vil konvertere, har Anadrol vist sig at påvirke østrogenfrigivelse i kroppen på en måde at øge det, og derfor anbefales forsigtighed. Bivirkninger som Gynækomasti og forhøjet blodtryk kan alle forekomme på grund af denne effekt samt væskeophobning, som er berygtet med dette steroid. Af denne grund vil de fleste atleter supplere deres brug med en Aromatase Inhibitor (AI) såsom Arimidex eller Letrozole for at holde virkningerne i skak; Begge disse AI’er har vist sig i høj grad at reducere østrogen i kroppen.
Anadrol og skæring:
Det er let at se, hvorfor dette steroid er perfekt til bulking, fordi dets attributter giver dette formål, og på grund af disse egenskaber vil meget få personer bruge Anadrol under en skærecyklus. Der er dog en undtagelse og ganske stor inden for konkurrencedygtig bodybuilding. Mange konkurrerende bodybuildere vil supplere med Anadrol i de sidste uger før et show; Ved at opbygge en stor mængde af steroidet i kroppen over en periode på uger, kan de i sidste ende udnytte deres kulhydrater. Gennem denne proces vil konkurrenten have et meget mere komplet udseende, men igen skal man være forsigtig. En person, der er meget følsom over for vandtætning fra dette steroid, bliver nødt til at holde sig væk fra denne proces, men hvis en sådan kost er i orden, og en sådan følsomhed ikke er et problem, kombineret med en god AI og solid konkurrencecyklus, var en dejlig fuld effekt vundet.
Anadrol cykler og doser:
Oxymetholone 50 mg er næsten altid tilgængelig i 50 mg tabletter, og den mest almindelige dosis er simpelthen 50 mg om dagen. Selvom 50 mg om dagen vil vise sig at være meget effektiv, er 100 mg om dagen ikke ualmindeligt; dog vil 100 mg om dagen vise sig at være det mest nogen nogensinde ville have taget, hvis de vil forblive i et ansvarligt område. Det skal bemærkes, at Oxymetholone 50 mg ikke har det samme risiko-belønningsforhold som de fleste andre anabolske steroider gør. Dette risiko / belønningsforhold drejer sig om dosis og fordele ved et bestemt steroid; hvilket betyder, at jo mere du tager jo større resultater er det, men jo mere du tager jo større er risikoen for potentielle bivirkninger. Oxymetholone 50 mg har vist sig virkelig at falde med hensyn til fordelene, når doserne begynder at gå langt ud over 100 mg om dagen, og denne bivirkning kan begynde at forekomme i doser over kun 50 mg om dagen hos nogle individer. Det betyder, at en ekstremt høj dosis Anadrol normalt ikke giver bedre resultater end en lavere, mere optimal dosis; den eneste effekt vil være et højere niveau af leverskade.

Størstedelen af ​​brugerne af Oxymetholone 50 mg vil opdage, at deres brug af steroidet er bedst egnet til bulkcykler, men kun for en del af cyklussen i kortere perioder end den samlede cyklus. 4-6 uger er en god tommelfingerregel, fordi at gå forbi dette punkt ikke kun forårsager unødig stress i leveren, men fordelene ved steroidet vil begynde at falde, når du strækker dig forbi 6-ugers mærket. Det mest optimale tidspunkt at bruge dette steroid er de første 4-6 uger af den givne cyklus, og de fleste mennesker vil finde Oxymetholone 50 mg stakke meget godt med testosteron af enhver form med ekstra Deca-Durabolin for dem, der virkelig leder efter en slags.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oxymetolon 50 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *