Sermorelin 2 mg 10vials Kit

1500,00 kr.

hvad er Sermorelin 2mg 10vials kit? Køb Sermorelin 2 mg 10 hætteglas kit Peptid online med gode resultater og pris Sendes sikkert til Storbritannien, Sverige, Frankrig, Spanien, Rusland, USA og rundt om i verden sikkert. Enhedspris ændres automatisk efter antal. Enhedsstørrelse 2 mg / hætteglas CAS NR. 86168-78-7 synonymer Sermorelinacetat Molekylær formel C149H246N44O42 Molekylær vægt

SKU: u2MlkS56bY Category:

Description

hvad er Sermorelin 2mg 10vials kit?

Køb Sermorelin 2 mg 10 hætteglas kit Peptid online med gode resultater og pris Sendes sikkert til Storbritannien, Sverige, Frankrig, Spanien, Rusland, USA og rundt om i verden sikkert.
Enhedspris ændres automatisk efter antal.

Enhedsstørrelse
2 mg / hætteglas
CAS NR.
86168-78-7
synonymer
Sermorelinacetat
Molekylær formel
C149H246N44O42
Molekylær vægt
3357,88
Sekvens
Tyr-Ala-Asp-Ala-Ile-Phe-Thr-Asn-Ser-Tyr-Arg-Lys-Val-Leu-Gly-Gln-Leu-Ser-Ala-Arg-Lys-Leu-Leu-Gln-Asp- ile-Met-Ser-Arg-NH2
Udseende
Hvidt pulver
Renhed
99,01%
Kilde
Kemisk syntes
Opbevaring
Lyofiliseret Sermorelin er stabil ved stuetemperatur i 90 dage, men det skal opbevares i en fryser under -8 ° C i en længere periode. Efter rekonstituering skal Sermorelin afkøles til temperaturer, der ikke overstiger 36 F.

Introduktion

Selvom vi i bodybuilding -kredse ikke hører meget om Sermorelin, betyder det ikke, at dette peptid ikke har sine anvendelser. Faktisk har aldring og hormonudskiftningsklinikker foreskrevet det i årevis, fordi det fungerer som en ren GHRH. Problemet for bodybuilder eller atlet er, at den har en meget kort halveringstid på cirka ti (10) minutter. Dette bliver en uattraktiv funktion sammenlignet med halveringstiden for MOD GRF (1-29) (CJC 1295 uden DAC), som kommer på cirka 30 minutter. På trods af det korte vindue binder det ganske effektivt til hypofyseceptorerne. Den anden store ulempe forbundet med dens meget korte halveringstid er, at den hurtigt nedbrydes af blodenzymer inden for få minutter. Det er derfor, et GHRH-peptid med en halveringstid på 30 minutter eller længere er ønskeligt, da det vil overleve blodenzymdød og tillade det at cirkulere i kroppen og lede efter hormonreceptorer at binde sig til.

Funktionalitet

Så hvorfor vil bodybuildere eller atleter bruge Sermorelin 2 mg 10 hætteglas kit over andre peptider, der har en længere halveringstid som MOD GRF (1-29) eller CJC 1295 med DAC? For at sige det enkelt kan du nemt arbejde med dette i en flerdosisprotokol med dig andre langtidsvirkende GHRH’er og GHRP’er. Lad os se på Sermorelins kendte positive effekter som: øget magert kropsmasse, nedsat fedt, øget styrke, forbedret restitution , bedre søvn, styrke hjertet, styrke immunsystemet og øge IGF-1 produktionen. Ja, mens

Sermorelins evne til at handle er kort, det fremmer stadig alle disse faktorer, der er anført ovenfor. For ikke at nævne det har også evnen til at øge proteinsyntesen, fremme væksten af ​​alle indre organer undtagen hjernen og fremme og øge leverglukogenese. På trods af sin lille halveringstid vil Sermorelins evne til at øge IGF-1 i blodbanen yderligere øge metabolismens funktion og væksten af ​​nye celler i muskler, knogler og organer. Sermorelin er stærkt presset af HRT-klinikker og omtales ofte som anti-aging-peptidet, fordi det er meget godt til at vende nogle af virkningerne af aldring hos voksne. Det faktum, at læger lovligt kan ordinere dette peptid, hjælper HRT-klinikker med at fremme deres legitimitet og tilbyder også en levedygtig og mere omkostningseffektiv løsning til ordination af eksogent HGH.

Dosering og brug

Sermorelin ordineres som et fint hvidt pulver med en varierende dosis (i milligram) i et hætteglas, der skal blandes med bakteriostatisk vand eller saltvand af medicinsk kvalitet som et fortyndingsmiddel. Pulveret skal opbevares uden lys ved eller under stuetemperatur. Opløsningen bruges ved injektion i subkutant (under huden) kropsfedt med en meget lille nål, der kan sammenlignes med hvad en diabetiker ville bruge til at tage sine insulinbilleder.

Når Sermorelin 2 mg 10 hætteglas er blevet kombineret til opløsning, skal det opbevares i køleskab (må ikke fryses – opbevares mellem 2 og 8 ° C / 36 og 46 ° F)) og uden lys, ellers vil aminosyrekæden bryde og vil blive gjort ineffektive. Inden brug, kontroller væsken for partikler eller misfarvning og kassér opløsningen, hvis den er tilgængelig. Som med de fleste peptider er der en mætningsdosis, på hvilket tidspunkt at tage længere tid af peptidet ikke vil øge produktionen af ​​væksthormon, en konsekvens af kroppens naturlige mekanisme til at holde hormonniveauerne på en sikker homeostase. Denne mætningsdosis er normalt omkring 100 mg.

Det er bedst at bruge et andet sted på kroppen til hver injektion (f.eks. Mave, hofte, lår eller overarm). Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter baseret på deres body mass index (BMI); brug det nøjagtigt som din læge har anbefalet, og brug det ikke oftere end din læge har foreskrevet. Sermorelin har en løbende effekt, hvor optimale HGH -niveauer kan opretholdes længe efter den sidste injektion. Ligesom syntetisk GH skal sermorelin i første omgang injiceres dagligt. I modsætning til syntetisk HGH kan injektionsfrekvensen reduceres eller stoppes helt, når optimale niveauer er nået

Sermorelin 2 mg 10 hætteglas kit leveres sammen med de andre peptider, du vil bruge, som et følsomt frysetørret pulver, der skal holdes væk fra lys og på et køligt, tørt sted. Rekonstitution udføres med bakteriostatisk vand (BC -vand) eller natriumchlorid til injektion. Injektioner kan administreres en time før træning i en dosis på 200 mg-300 mg. Normalt tages Sermorelin 2 mg 10 hætteglas kit inden sengetid ved ca. 300 mikrogram. Selvfølgelig, som med enhver GHRH, vil du bruge dette peptid med et GHRP som GHRP-2 eller Ipamorelin til maksimal frigivelse af væksthormonlagre. Ideelt set, selvom brugeren stadig kunne have fordel af at bruge en GHRH som CJC 1295 med DAC og en GHRP som Ipamorelin hele dagen og derefter bruge Sermorelin som en tidsdosis før sengetid. Rabat ikke Sermorelin som bare et anti-aging peptid. Det kan stadig hjælpe med at fremme væksten af ​​magert kropsmasse og øge tilgængeligheden af ​​IGF-1 i blodbanen.

Bivirkninger

Sermorelin er ret mild med hensyn til bivirkninger, men har ligesom de fleste peptider evnen til at forårsage hovedpine, rødme, lidt hævelse på injektionsstedet, svimmelhed og kvalme. Jeg kunne ikke finde nogen tilfælde, hvor prolactin- eller cortisolniveauer blev forhøjet ved brug af Sermorelin. Lyt som altid til din krop og følg en doseringsprotokol, der er i overensstemmelse med dine mål.

Konklusion

Selvom atleter og bodybuildere ikke går amok på Sermorelin-forummet, er der ingen tvivl om, at det har sin plads i samfundet som et anti-aging middel og måske et andet værktøj at bruge i din nuværende peptidprotokol. Det faktum, at det er blevet legitimeret i HRT -samfundet og er tilgængeligt på recept, betyder også, at de effekter, der tilskrives dette peptid, er blevet godt undersøgt, undersøgt og vist at virke.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sermorelin 2 mg 10vials Kit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *