Sustanon Pakistan 250 mg Amp Organon

1800,00 kr.

Hvor er Sustanon Pakistan 250 mg forstærker organon? Sustanon Pakistan 250 mg ampon Organon er en populær testosteronblanding (blanding) og er uden tvivl den mest populære og velkendte blanding nogensinde. Idéen bag Sustanon 250 var fremstillet af Organon og skulle levere det bedste af små (korte) og store (lange) ester -testosteroner i en enkelt forbindelse.

SKU: KbW5PYAujs Category:

Description

Hvor er Sustanon Pakistan 250 mg forstærker organon?

Sustanon Pakistan 250 mg ampon Organon er en populær testosteronblanding (blanding) og er uden tvivl den mest populære og velkendte blanding nogensinde. Idéen bag Sustanon 250 var fremstillet af Organon og skulle levere det bedste af små (korte) og store (lange) ester -testosteroner i en enkelt forbindelse. Dette ville gøre det muligt for den enkelte at opretholde stabile blodniveauer af testosteronhormonet med en sjælden injektionsplan og samtidig opnå hurtigtvirkende fordele.
Sustanon Pakistan 250 mg ampone funktioner og egenskaber:
Sustanon Pakistan 250 mg ampon Organon er et testosteronhormon. Selvom det er syntetisk, er det en perfekt kopi af den naturligt producerede primære mandlige androgene testosteron. Af de estere, der er vedhæftet, er det, hvad der definerer Sustanon 250 og adskiller det fra andre testosteronforbindelser. Forbindelsen bærer en blanding af små og store estere i en nøjagtig dosis. Det er den nøjagtige dosis af hver af de fire testosteronestere, der gør det. Du kan tage fire andre testosteroner og kombinere dem i samme dosisstyrke, men det ville ikke gøre det til Sustanon Pakistan 250 mg Amp Organon. Dette er vigtigt, fordi der er underjordiske laboratorier, der forsøger at overføre andre blandinger som Sustanon Pakistan 250 mg amp Organon. Den nøjagtige sammensætning af Organons produkt er som følger:

30 mg testosteronpropionat
60 mg testosteronphenylpropionat
60 mg testosteron isocaproat
100 mg testosteron decanoat
Denne samlede blanding giver os 250 mg testosteron pr. Milliliter. Sustanon 250 fås også i enkeltdosis ampuller, ikke hætteglas, og hver ampul indeholder denne 250 mg koncentration. En ting du måske har bemærket er, at sammensætningen af ​​Sustanon 250 ligner meget Omnadren, en testosteronblanding fremstillet af Jelfa. Den originale Omnadren -blanding var identisk med Sustanon 250 med én undtagelse. Omnadren bar oprindeligt 100 mg Testosteron Caproate i stedet for Testosteron Decanoate. Men moderne Omnadren bærer nu Decanoate -esteren, hvilket gør den identisk med Sustanon 250.

Som et testosteronhormon er Sustanon Pakistan 250 mg amp Organon perfekt til behandling af lavt testosteron. Testosteron er et vigtigt hormon for mænd og kvinder; Men mænd kræver cirka ti gange kvinders. Hormonet er ansvarligt for seksuel udvikling og modenhed, men det er også ansvarligt for vedligeholdelse, vedligeholdelse og funktion af flere vigtige områder i vores liv.

Dette er et hormon, der spiller en rolle i vores fysiske, psykiske og seksuelle velbefindende, og når niveauerne falder til lave niveauer, kan vi påvirkes på mange måder på alle disse områder. Symptomerne og virkningerne af lavt testosteron er på ingen måde det, vi kan kalde livstruende; Men de kan enormt undertrykke din generelle livskvalitet. Tilstanden er også ekstremt usund, og hvis den ignoreres, kan den føre til eller hjælpe med at fremme forhold, der virkelig er livstruende. Hvis du lider af et af følgende symptomer, er der en god chance for, at du lider af lavt testosteron, og Sustanon Pakistan 250 mg amp Organon kan let løse problemet:

Tab af libido (kan referere til delvis eller totalt tab)
Erektil dysfunktion (manglende evne til at vedligeholde eller opnå og erektion)
Tab af muskelmasse (trods kost og motion)
Tab af styrke (trods kost og motion)
Øget kropsfedt (på trods af kost og motion)
Tab af mental klarhed
Nedsat evne til at fokusere
Sløvhed
Søvnløshed
Irritabilitet
Reduceret energi
Depression
Svækket immunsystem
Ved at administrere Sustanon Pakistan 250 mg Amp Organon forsvinder sådanne symptomer ikke kun, de forsvinder hurtigt og medfører bemærkelsesværdige forbedringer på disse områder af dit liv. Dette forudsætter naturligvis, at symptomerne er lavt testosteronrelaterede. Endnu vigtigere, når vi behandler lavt testosteron, beskytter vi os mod gateway -problemer, der kan opstå, når problemet ignoreres. Undersøgelser har vist, at langvarige lave testosteronniveauer kan bidrage til følgende forhold:

Alzheimers sygdom
Diabetes
osteoporose
Infertilitet
polyuri
Angst
Hjerte sygdom
Interessant nok, mens brugen af ​​eksogent testosteron kan føre til moderate kolesterolproblemer, har langvarig lavt testosteron været forbundet med højt kolesteroltal. Hvis du lider af lavt testosteron, er der virkelig ingen grund til, at du lider, når behandlingen ikke kun er tilgængelig, men også let med forbindelser som Sustanon Pakistan 250 mg amp Organon.

Så har vi præstationsforbedring, og det vil være andre funktioner og egenskaber ved testosteronhormonet, der er af interesse her. Præstationsatleten vil bemærke forbedringer på alle områder af sit liv, som patienten med lavt testosteron havde glæde af. Men i dette tilfælde vil han tage sine testosteronniveauer til et meget højere niveau. Dette høje niveau vil føre til enorme forbedringer på fem centrale områder i forbindelse med fysisk udvikling. Og ud fra disse fem egenskaber vil vi opdage, at vi har et hormon, der er et af de mest alsidige hormoner til vores rådighed og perfekt til næsten alle mandlige præstationsrelaterede mål. De specifikke egenskaber ved Sustanon Pakistan 250 mg ampuller i denne kategori omfatter:

Forbedret proteinsyntese: Proteinsyntese refererer til den hastighed, hvormed celler bygger proteiner, den primære byggesten i muskelvæv. Proteinsyntese forbedres, og til gengæld er dette også anabolismens grundlæggende funktion.

Forbedret nitrogenophobning: Alt magert muskelvæv består af cirka 16% nitrogen. Når nitrogenindholdet falder, risikerer vi at falde i en katabolsk tilstand. Jo mere nitrogen vi beholder, jo større forbliver vores anabolske atmosfære. Som med proteinsyntese, vil denne egenskab vise sig at være meget nyttig i bulking og skæring cyklusser, samt alle de grundlæggende højt testosteronfremmende egenskaber.

Øget antal røde blodlegemer: Røde blodlegemer er ansvarlige for transport af ilt til og gennem blodet. Når iltindholdet i blodet stiger, øger dette musklens evne til at udføre. Denne egenskab vil spille en vigtig rolle i udholdenhed og restitution.

Øget IGF-1 output: Insulinlignende vækstfaktor-1 (IGF-1) er et meget kraftfuldt og kraftfuldt naturligt produceret peptidhormon med en enorm anabolsk kraft. Selvom det er meget anabolsk, spiller det også en ekstremt vigtig rolle i vores krops genoprettelsesproces. Dette er et hormon, der påvirker næsten alle celler i menneskekroppen, og med flere tilgængelige er der mere at gøre, hvad IGF-1 gør bedst.

Hæmning af glukokortikoidhormoner: Glukokortikoidhormoner eller stresshormoner er på mange måder det modsatte af anabolske steroider. Disse hormoner ødelægger muskelvæv og fremmer fedtopbevaring; Cortisol er det mest kendte glucocorticoid. Ved at bruge en forbindelse som Sustanon Pakistan 250 mg ampon Organon og opnå høje testosteronniveauer, sikrer vi, at glucocorticoid, når det er nødvendigt i en vis grad for vores helbred, ikke bliver dominerende i kroppen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sustanon Pakistan 250 mg Amp Organon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *