Sustanon Testosteron Mix 350 mg 10 ml

1700,00 kr.

Hvad er Sustanon testosteron mix 350 mg 10 ml? Sustanon testosteron mix 350 mg 10 ml er et injicerbart steroid, dets aktive stof er Testosteron Blend og fremstillet i Europa. Sustanon testosteronblanding 350 mg 10 ml hovedsagelig er det en blanding af testosteronpropionat, testosteronphenylpropionat, testosteronisocaproat og testosteron decanoat. De esterificerede blandings forskellige proportioner giver forskellige

SKU: CwMHteKLPD Category:

Description

Hvad er Sustanon testosteron mix 350 mg 10 ml?

Sustanon testosteron mix 350 mg 10 ml er et injicerbart steroid, dets aktive stof er Testosteron Blend og fremstillet i Europa.
Sustanon testosteronblanding 350 mg 10 ml hovedsagelig er det en blanding af testosteronpropionat, testosteronphenylpropionat, testosteronisocaproat og testosteron decanoat. De esterificerede blandings forskellige proportioner giver forskellige halveringstider. Dette giver en kontinuerlig frigivelse af testosteron fra det injicerede sted. Sustanon bruges i vid udstrækning til behandling af nogle få medicinske lidelser i Europa. Lægemidlet var nyttigt til behandling af infertilitet og blev administreret en gang om måneden. Selvom Sustanon er blevet meget anerkendt af atleter og bodybuildere som et valgfrit lægemiddel, kan en enkelt formulering af Testosteron Enanthate eller Cypionate gøre det samme. Kombinationen af ​​estere er bedre egnet til behandling af medicinske lidelser og ikke til bodybuildere. Et negativt aspekt ved Sustanon 350 er, at det forbliver i kroppen i meget lang tid og let kan detekteres i urinen.
Ud over at være et anabolsk middel har Sustanon 350 også evnen til at øge produktionen af ​​røde blodlegemer. Dette resulterer i mere iltbærende evne og dermed mere træningsudholdenhed.

HVORDAN VIRKER DET?

Sustanon testosteronblanding 350 mg 10 ml er tidligere blevet brugt hyppigt af bodybuildere. Hvorfor denne testosteronformulering foretrækkes af nogle, er ikke godt forstået. Nogle hævder, at der er mindre væskeophobning og mere muskelopbygning. Men som alle testosteronprodukter omdannes Sustanon testosteronblanding 350 mg 10 ml til østrogen i kroppen og kan forårsage gynækomasti og væskeophobning. For at slippe af med vandet bruger mange bygherrer også diuretika.

Mange bodybuildere bruger en kombination af Sustanon 350, væksthormon eller thyroxin under stablingsfasen.
Sustanon -testosteronblanding 350 mg 10 ml tages i 4 uger, og derefter udføres en vaskefase. I vaskefasen tager nogle atleter Clomiphene, Tamoxifen eller Arimidex. Fordi Sustanon-testosteronblandingen 350 mg 10 ml undertrykker den hypotalamiske hypofyseakse, sker der en dyb undertrykkelse af testosteronsyntese i kroppen. Af denne grund er det vigtigt at tage medicinen langsomt.

Det anbefales, at du tager 1-2 injektioner om måneden og derefter bliver i en måned. Under udvaskningsfasen kan et mildt anabolsk steroid bruges, eller væksthormon / thyroxin kan bruges.
Vægtøgningen er gradvis, men signifikant. De fleste bygherrer kan forvente en vægtforøgelse på mindst 15 – 25 kg i 2-3 cyklusser (måneder). Det andet aspekt af Sustanon testosteronblanding 350 mg 10 ml, der er blevet observeret, er, at det kan øge udholdenhed udholdenhed betydeligt og give spontane energibarer. Dette har været forbundet med dets virkning på de røde blodlegemer og den øgede iltbærende kapacitet. Andre hævder, at Sustanon også kan øge restitutionstiden efter en skade.
Sustanon testosteronblanding 350 mg 10 ml administreres kun ved intramuskulær injektion. Det injiceres normalt i området med balderne hver uge. Dosen af ​​Sustanon 350 starter normalt med 250 mg / uge og øges gradvist under hver cyklus. Nogle atleter bruger doser helt op til 1000 mg / uge. Når Sustanon 350 injiceres, forbliver der i kroppen i cirka en måned. For de fleste bodybuildere bør en dosis på 250-500 mg / uge være tilstrækkelig.
Selvom Sustanon 350 ikke aromatiserer overdrevent, når det tages i en rimelig dosis, tager mange også et antiøstrogen, såsom Nolvadex og / eller Proviron for at forhindre østrogenkoblede bivirkninger. Fordi Sustanon 350 undertrykker endogen testosteronproduktion, skal indtagelse af HCG og Clomid overvejes efter seks uger eller ved afslutning af behandlingen. Det anbefales, at kvinder ikke tager depot -testosteron, da androgenniveauerne vil stige kraftigt, og viriliseringssymptomer kan opstå. På trods af dette er det ikke ualmindeligt, at kvindelige konkurrencedygtige atleter i højere vægtklasser tager testosteron, da det hjælper med at forblive “konkurrencedygtig”. Kvinder, der bruger “Testo”, eller som ønsker at prøve det, bør begrænse deres brug til enten Testosteronpropionat eller injicere maksimalt 250 mg Sustanon 350 hver 10-14 dage i en periode på maksimalt seks uger. På dette tidspunkt vil vi endnu en gang understrege, at begyndere af steroider bør holde sig væk fra alle testosteronforbindelser, fordi de ikke har brug for dem lige nu. Bivirkningerne af Sustanon 350 ligner kun dem af Testosterone Enanthate, idet de normalt er mindre hyppige

Afhængig af disposition og dosering kan brugeren opleve de sædvanlige androgene bivirkninger som acne, aggression, seksuel overstimulering, fedtet hud, hurtigere hårtab og reduceret produktion af kroppens egne hormoner. Vandretention og gynækomasti er normalt inden for grænserne for “Sustas” eller er ikke så massive som med enanthat og cypionat. Leverskader er usandsynlige med Sustanon 350; i meget høje doser kan der imidlertid forekomme forhøjede leverværdier, som efter seponering af forbindelsen normalt vender tilbage til det normale.

BIVIRKNINGER:

Som alle anabolske steroider har Sustanon 350 også bivirkninger. Selvom bivirkningerne er sjældne, vil de fleste bygherrer udvikle dem, når stoffet bruges i lang tid. De mest almindelige bivirkninger omfatter: generel træthed; humørsvingninger – depression, vrede, angst, søvnløshed; gynækomasti; hårtab; impotens; tilbageholdelse af vand; ændringer i leverenzymer; levermasser; testikelatrofi; acne, fedtet hud.
Størstedelen af ​​disse bivirkninger vender om, når lægemidlet stoppes. Det er vigtigt, at alle mennesker, der bruger anabolske steroider, har en opfølgning med en læge for at overvåge deres lever. Sjældne tilfælde af leversvigt og kræft er blevet rapporteret.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sustanon Testosteron Mix 350 mg 10 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *