Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml

1762,08 kr.17620,75 kr.

Hvad er Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml? Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml (testosteron cypionat) Generisk navn: testosteron cypionate Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml er en langtidsvirkende ester af testosteron, der bliver stadig sværere at finde. Inden planlægningen af ​​anabolika i USA var dette den mest almindelige form for testosteron

SKU: ViSqTlcZEC Category:

Description

Hvad er Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml?
Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml (testosteron cypionat)
Generisk navn: testosteron cypionate
Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml er en langtidsvirkende ester af testosteron, der bliver stadig sværere at finde. Inden planlægningen af ​​anabolika i USA var dette den mest almindelige form for testosteron, der er tilgængelig for atleter. Cyp havde ry for at være lidt stærkere end enanthate og blev testosteron for mange. Nu hvor anabole kontrolleres, er dette en næsten umulig opdagelse. Generelt er de eneste versioner, du finder på det sorte marked, Sten fra Mexico, som indeholder 75 mg cyp med 25 mg propionat sammen med noget DHEA, og Testex fra Leo i Spanien, der indeholder 250 mg cypionat er en let- modstandsdygtig ampul. Alle versioner af Upjohn og Steris i flerdosisflasker bør ses med stor forsigtighed, da de er meget vanskelige at få på det sorte marked. Forfalskninger er ret lette at få. Real Steris -produkter har farven STAMPED i æsken, og etiketterne kan ikke fjernes fra flasken. Varianter af dette er bestemt falske. En aktuel dosis testcypionat er normalt i området 200-600 mg om ugen. Når dette var tilgængeligt for $ 20 pr. 10 ml flaske, ville mange brugere tage hele 2000 mg om ugen. Denne type dosering er imidlertid usikker, normalt ikke nødvendig og i dag og alder for dyr.
Mere information:
Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml (testosteron cypionat)
Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml
Testosteron cypionat er en langtidsvirkende ester af testosteron, der bliver stadig sværere at finde. Inden planlægningen af ​​anabolika i USA var dette den mest almindelige form for testosteron, der er tilgængelig for atleter. Cyp havde ry for at være lidt stærkere end enanthate og blev testosteron for mange. Nu hvor anabole kontrolleres, er dette en næsten umulig opdagelse. Generelt er de eneste versioner, du finder på det sorte marked, Stone fra Mexico, som indeholder 75 mg cyp med 25 mg propionat sammen med noget DHEA, og Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml fra Leo i Spanien, der indeholder 250 mg cypionate er en lysresistent ampul.

En aktuel dosis testcypionat er normalt i området 200-600 mg om ugen. Når dette var tilgængeligt for $ 20 pr. 10 ml flaske, ville mange brugere tage hele 2000 mg om ugen. Denne type dosering er imidlertid usikker, normalt ikke nødvendig og i dag og alder for dyr.

Amerikanske atleter har et langt forhold forelsket i Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml. Mens testosteron enanthat fremstilles verden over, ser cypionat ud til næsten udelukkende at være et amerikansk produkt. Det er derfor ikke overraskende, at amerikanske atleter især foretrækker denne testosteronester. Men mange argumenterer for, at dette ikke kun handler om simpel stolthed, ofte sværger cypionat til at være et overlegen produkt, hvilket giver lidt mere et “spark” end enanthate. Samtidig siges det at producere et lidt højere niveau af vandretention, men ikke nok til at være let at skelne. Selvfølgelig, når vi ser objektivt på situationen, ser vi, at disse to steroider virkelig er udskiftelige, og cypionat er slet ikke overlegen. Begge er langtidsvirkende oliebaserede injicerbare stoffer, som vil holde testosteronniveauerne tilstrækkeligt forhøjede i cirka to uger. Enanthate kan være lidt bedre med hensyn til testosteronfrigivelse, da denne ester er et carbonatom, der er lettere end cypionat (husk at esteren er beregnet i den totale milligramvægt af steroider). Forskellen er dog så ubetydelig, at ingen med rette kan påstå, at den er mærkbar (vi taler muligvis et par milligram pr. Billede). Uanset hvad, cypionate var den mest populære testosteronester på det amerikanske sorte marked i meget lang tid

Som med alle testosteroninjektioner kan du forvente en betydelig stigning i muskelmasse og styrke i løbet af en cyklus. Fordi testosteron har en særlig høj affinitet for østrogenomdannelse, vil den masse, der opnås fra dette lægemiddel, sandsynligvis ledsages af et markant niveau af vandretention. Det resulterende tab af definition gør naturligvis cypionate til et meget dårligt valg til slankning eller fasering. Det overskydende østrogen, som dette lægemiddel producerer, kan også få en til at udvikle gynækomasti ganske hurtigt. Hvis brugeren bemærker en ubehagelig ømhed, hævelse eller klump under brystvorten, skal der sandsynligvis tilføjes en tilhørende medicin som Nolvadex®.

Dette minimerer virkningen af ​​østrogen i høj grad, hvilket gør steroidet meget mere acceptabelt at bruge. De kraftfulde anti-aromataser Arimidex®, Femara eller Aromasin er et endnu bedre valg. Dem med en kendt følsomhed over for østrogen kan finde det mere fordelagtigt at bruge adjuvanser som Nolvadex® og Proviron® fra begyndelsen af ​​cyklussen for at forhindre østrogenrelaterede bivirkninger, før de bliver tydelige.

Da testosteron er det vigtigste mandlige androgen, bør vi også forvente at se udtalte androgene bivirkninger med dette lægemiddel. Høj intensitet er relateret til den hastighed, hvormed kroppen omdanner testosteron til dihydrotestosteron (DHT). Dette er, som du ved, den snedige metabolit, der er ansvarlig for den høje fremtrædelse af androgene bivirkninger forbundet med brug af testosteron. Dette inkluderer udvikling af fedtet hud, acne, hår / krops ansigtshårvækst og skaldethed hos mænd. Dem, der er bekymrede for, at de kan have en genetisk disposition for skaldethed hos mænd, vil muligvis helt undgå testosteron. Andre vælger at tilføje hjælpestoffet Propecia®, som er en relativt ny forbindelse, der forhindrer omdannelse af testosteron til dihydrotestosteron (se: Proscar®). Dette kan reducere risikoen for hårtabsproblemer betydeligt og vil sandsynligvis sænke intensiteten af ​​andre androgene bivirkninger. Selvom den er aktiv i kroppen i meget længere tid, injiceres cypionat ugentligt. Dette bør holde blodniveauet relativt konstant, selvom kræsne personer måske foretrækker at injicere denne medicin to gange om ugen. I en dosis på 250 mg til 800 mg om ugen burde vi virkelig se dramatiske resultater. Det er interessant at bemærke, at selvom et stort antal andre steroide forbindelser er blevet gjort tilgængelige siden testosteroninjektionsmaterialer, anses de stadig for at være de dominerende fyldstoffer blandt bodybuildere. Der er lidt argumenter for, at disse er blandt de mest kraftfulde massemedicin.

Selvom store doser generelt er unødvendige, har nogle bodybuildere indrømmet at have brugt overdrevne doser af dette lægemiddel. Dette var meget mere almindeligt før 1990’erne, hvor cypionatflasker normalt var meget billige og lette at finde i staterne. En “mere er bedre” holdning er let at begrunde, når du kun betaler $ 20 for et 10cc hætteglas (i dag den typiske pris for en enkelt injektion). Når man tager doser over 800-1000 mg om ugen, er der ingen tvivl om, at væskeophobning vil være den primære fordel, så meget større end den nye masseakkumulering. Praksisen med “megadosage” er derfor ineffektiv, især når vi tager højde for de typiske høje omkostninger ved steroider i dag.
Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml (testosteron cypionat)
Det er også vigtigt at huske, at brugen af ​​en injicerbar testosteron hurtigt undertrykker endogen testosteronproduktion. Det er derfor tilrådeligt at bruge et testosteronstimulerende lægemiddel som HCG og / eller Clomid® / Nolvadex® ved afslutningen af ​​en cyklus. Dette ville hjælpe brugeren med at undgå et stærkt “styrt” på grund af hormonel ubalance, som kan fjerne meget af den nye muskelmasse og styrke. Dette er utvivlsomt grunden til, at mange atleter hævder, at de er meget skuffede over slutresultatet af steroidbrug, da det ofte kun er en lille permanent gevinst, hvis anabolske afbrydes forkert. Selvfølgelig kan vi ikke forvente at opretholde hvert kilogram ny kropsvægt efter en cyklus. Dette gælder især, når vi trækker et stærkt (aromatiserende) androgen som testosteron tilbage, da et betydeligt vægttab (og styrke) kan forventes, når tilbageholdt vand udskilles. Dette burde ikke være særlig bekymrende; i stedet bør brugeren fokusere på hjælpemedicinsk behandling for at bevare den faste masse nedenunder. En anden måde, atleter har fundet for at reducere “styrtet”, er først at erstatte testosteronet med et mildere anabolske stof som Deca-Durabolin®. Dette steroid administreres alene i en typisk dosis (200-400 mg pr. Uge) i den næste måned eller to. I denne “afviklingsprocedure” forsøger brugeren at vende den vandige del af et stærkt testosteron til den mere solide muskel, vi ser med nandrolonpræparater. I mange tilfælde viser denne praksis sig at være meget effektiv. Selvfølgelig skal vi huske at stadig administrere adjuverende lægemidler til sidst, da endogen testosteronproduktion ikke vil gentage sig under Deca -terapi. Cypionate er stadig på det sorte marked i god mængde.

Additional information

Variants

10-laada, 25-laada, 50-laada, 100-laada

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testex Elmu Prolongatum 250 mg 2 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *