Turinabol 10 mg

1700,00 kr.

Hvad er Turinabol 10 mg? Oral-Turinabol 10 mg (dehydrochlormethyltestosteron) er et oralt anabolsk steroid, der hovedsageligt er interessant af andre årsager end dets usædvanlige ydeevne. Det kan dog opfylde visse specifikke behov. Det er ikke bare en tabletversion af injicerbar Turinabol 10 mg, eller en alkyleret version af den. På trods af påstande er det

SKU: 5W14flIQKO Category:

Description

Hvad er Turinabol 10 mg?

Oral-Turinabol 10 mg (dehydrochlormethyltestosteron) er et oralt anabolsk steroid, der hovedsageligt er interessant af andre årsager end dets usædvanlige ydeevne. Det kan dog opfylde visse specifikke behov.

Det er ikke bare en tabletversion af injicerbar Turinabol 10 mg, eller en alkyleret version af den. På trods af påstande er det heller ikke et anabolsk steroid udviklet specielt til doping. Denne påstand er et resultat af forvirring med mestanolon.

Strukturelt er det Dianabol med et tilsat chlor i -4 -stillingen, som har den forudsigelige fordel ved at forhindre aromatisering.

Dog skal man være forsigtig, når man forsøger at komme til konklusioner om anabolske steroider fra strukturen. Udskiftning af et atom eller en kemisk binding foretager store ændringer i hele formen frem for kun at påvirke et enkelt punkt. Dette kan resultere i ændringer i ejendomme ud over det forudsigelige. Et eksempel ville være at forsøge at forudsige egenskaberne ved Dianabol ud fra dets strukturelle forhold til boldenone (de er de samme bortset fra 19-methyleringen af ​​Dianabol.) Mens methyleringen giver den forudsigelige orale biotilgængelighed, er Dianabl’s andre egenskaber i virkeligheden sådan, at man kan ikke med rimelighed kalde “Oral boldenone.”

I tilfælde af Oral Turinabol 10 mg, på grund af ovenstående strukturelle forhold til Dianabol, kaldes det ofte en tør version af det. Men hvis dette var sandt, var der ingen forskel mellem at bruge OT alene og bruge Dianabol plus aromatasehæmmere. Der er imidlertid en væsentlig forskel i praksis.

OT må betragtes som sin egen forbindelse frem for bare som en tør Dianabol. Når det er sagt, er denne populære beskrivelse ikke en dårlig første tilgang. Bare vær opmærksom på dens begrænsninger.

Oral Turinabol’s historie 10 mg

Normalt diskuterer jeg ikke i anabolske steroidprofiler ikke lægemidlets historie, men her er det værd at gøre en undtagelse.

OT modtog et østtysk patent i 1961 og blev snart godkendt som receptpligtigt lægemiddel. På det tidspunkt var der udbredt medicinsk overbevisning om, at anabolske steroider var nyttige til genopretning efter operation, forbrændinger eller næsten enhver tilstand, der forårsagede betydeligt vægttab i kroppen. Nyudviklede anabolske steroider blev også anset for egnede til kvinder og børn, da man mente, at syntetiske modifikationer adskilte androgen fra anabolske virkninger.

I 1966 begyndte brugen af ​​OT til atletisk doping. Dette stof blev hovedårsagen til den åbenlyse virilisering af datidens østtyske kvindelige atleter på trods af den teoretiske tro på adskillelse af effekter. Kvinder reagerede ikke, som teorierne fra rotttest havde forudsagt.

Hvorfor valgte østtyskerne denne specifikke forening for atletisk doping? Årsagen ser ikke ud til at være fra overlegen ydeevne til vestlige anabolske steroider eller fra problemer med lægemiddeltest. Det blev først et problem meget senere. Og en særlig gunstig bivirkningsprofil synes usandsynlig som årsagen, da ingen andre anabolske steroider har en så omhyggeligt dokumenteret track record af negative sundhedsmæssige virkninger.

En vigtig dopingfordel for OT for østtyskerne var, at den blev produceret lokalt. Dette gav let tilgængelighed, økonomi og privatliv. Og det var effektivt nok, især for kvindelige atleter (men igen er alle anabolske steroider.)

Det faktum, at dets dårlige bivirkningsprofil gjorde det ganske skadeligt for atleter, var uden betydning for det østtyske kommunistiske styre. Mange liv blev ødelagt, i hvert fald ifølge dommen fra de uvidende kvindelige dopingofre.

Hvorfor nævne alt dette? For det første har denne historie skabt et mysterium, uanset om den er berettiget eller ej. Og for det andet har det givet os en masse toksikologiske oplysninger. Endelig skal man være sikker på, at hvis man vælger stoffer, er beslutningen ikke kun fra mystik. At være det gamle østtyske dopingmiddel valgt skulle være uden betydning for, om en atlet eller bodybuilder skulle vælge det i dag. I stedet bør det overvejes i betragtning af dets positive og negative virkninger. Blandt tilgængelige anabolske steroider tilbyder OT ikke noget fremragende her, selvom det er virkelig nyttigt.

Dosering af oral turinabol 10 mg til mænd

Når Oral Turinabol 10 mg bruges i en anabolsk steroidcyklus, vil mindre end 20 mg om dagen være et næsten ubemærket supplement til en stak, eller vil være en meget svag cyklus, hvis den bruges alene. Det er en lille ting at overstige 50 eller 60 mg / dag, da den anabolske effekt vil være lille, hvis nogen. Og negative bivirkninger af overdreven muskelpumpning og / eller forhøjet blodtryk er ofte på grænsen til tolerance på dette tidspunkt, mens de bliver overdrevne forbi det.

Jeg anbefaler ikke at kombinere OT med andre orale anabolske steroider. I stedet for, når du bruger OT og ønsker at øge anabolismen, skal der tilføjes en eller flere injicerbare midler frem for en anden oral. En tilstrækkelig grund til dette er, at resultaterne er meget bedre ved at kombinere en injicerbar frem for nogen anden oral (med mulig undtagelse af oxandrolon.) En anden grund er, at ved effektive doser OT er hepatotoksicitet allerede så høj, som det kan anses for rimeligt . Et andet alkyleret steroid bør ikke tilsættes.

En anden grund til ikke at kombinere OT med andre orale anabolske steroider i et bundt af injicerbare stoffer er denne: Hvis Dianabol eller Anadrol er inkluderet i bundtet, er der heller ingen grund til at inkludere OT. Det vil ikke gøre noget anabolsk, som de ikke vil gøre.

Oral Turinabol 10 mg kan bruges alene med betydelige resultater for begyndere steroider eller for erfarne brugere, der har oplevet tab og er ved at komme sig. Men generelt anbefaler jeg ikke kun orale cyklusser, og dette er ingen undtagelse.

Ved brug af OT opdeles doseringen fortrinsvis i to gange om dagen, selvom en gang om dagen er acceptabel.

Oral Turinabol 10 mg til kvinder?

Østtyske kvindelige atleter tog OT med 5-15 mg om dagen i to til seks uger ad gangen. Bortset fra indlysende virilisering led mange af disse kvindelige atleter også af leversygdomme, hjertesygdomme, infertilitet, psykiatriske problemer og endda død. Oral Turinabol har ikke vist sig at være et sikkert anabolsk steroid for kvinder. Jeg siger ikke, at disse konsekvenser er uundgåelige, men derimod, at det er en bevist kendsgerning, at eksistensen af ​​sådanne konsekvenser er meget betydelig.

Der er også en risiko for nogle kvinder i doser på mindre end 5 mg / dag.

Næsten alle anabolske steroider er et bedre valg for kvinder end OT.

Resumé

Oral Turinabol 10 mg er mest interessant for sin historie, ikke for dens præstationer. Når du vælger, bør dosisområdet være 20-60 mg / dag, enten en gang om dagen eller helst to gange. Det kan bruges af mænd, selvom der er bedre valg. OT er et meget dårligt valg for kvinder.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Turinabol 10 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *