Winstrol Stanozolol 50 mg Tablet

1000,00 kr.

Winstrol stanozolol 50 mg tablet Winstrol stanozolol 50 mg tablet er en af ​​de mest populære anabolske steroider nogensinde, og som sådan er Winstrol tabletter de mest populære i denne kategori. Desværre, fordi de er så utroligt populære, er Winstrol stanozolol 50 mg tabletter ofte en af ​​de mest almindelige forfalskede steroider på markedet; Det

SKU: B7nHmdYJwz Category:

Description

Winstrol stanozolol 50 mg tablet

Winstrol stanozolol 50 mg tablet er en af ​​de mest populære anabolske steroider nogensinde, og som sådan er Winstrol tabletter de mest populære i denne kategori. Desværre, fordi de er så utroligt populære, er Winstrol stanozolol 50 mg tabletter ofte en af ​​de mest almindelige forfalskede steroider på markedet; Det er ikke ualmindeligt at købe Winstrol -tabletter og i stedet få en forkert mærket Dianabol -pille. Alligevel, hvis du har en pålidelig købsmetode, vil du opdage, at dette er et af de bedre anabolske steroider, du nogensinde vil bruge, da det er meget effektivt, når det bruges til de rigtige formål.
Winstrol tabletter 101:
Stanozolol er et anabolsk steroid, der er tilgængeligt i både oral og injicerbar form; den injicerbare er kendt som Winstrol stanozolol 50 mg tablet. I begge tilfælde har du det samme aktive hormon, der udfører den samme handling i kroppen på samme måde. Når det kommer til Winstrol stanozolol 50 mg tablet, har du Stanozolol-hormonet, som har ændret sig i 17. kulstofposition, hvilket gør det til en 17-aa-alkyleret (17-aa) anabolsk steroidpille. Uden en sådan ændring i strukturændringen ville hormonet ikke overleve indtagelse og ville blive ødelagt, før det nogensinde nåede blodbanen. Selvom denne ændring gør steroiden levedygtig til brug, gør det det også giftigt for leveren; Faktisk er Winstrol stanozolol 50 mg tablet en af ​​de mest leversteroider, vi nogensinde kan bruge. Dette er et meget almindeligt træk ved de fleste orale steroider, da de fleste er i 17-aa-form, men en interessant bemærkning, der er ukendt for mange. Winstrol stanozolol 50 mg tablet er til alle intensive formål lige så giftig for leveren som den orale form; en sjælden egenskab af et injicerbart steroid.

Winstrol -tabletter Strøm:
Winstrol stanozolol 50 mg tabletter vil normalt være tilgængelige i 10 mg og 50 mg størrelser. I begge tilfælde bruges det samme Stanozolol -hormon; En god måde at se på det er at kalde på ekstra styrke. Du kan få de samme identiske resultater fra begge; hvis du vil køre en cyklus, der indeholder 50 mg om dagen, og alt du har, er 10 mg tabletter, tager du kun 5 10 mg tabletter om dagen; det er ikke ligefrem hjernekirurgi her. Imidlertid vil mange kvinder ofte finde og foretrække 10 mg Winstrol -tabletter, da dette er en meget bekvem form, da 10 mg om dagen ofte er den anbefalede dosis til den kvindelige atlet.

Vinder 50
Winstrol stanozolol 50 mg tablet Formål:
Stanozololhormonet har generelt to velfungerende formål, hvilket øger sportens præstationer og hjælper den enkelte under en skærecyklus. Dette er et steroid, der i høj grad vil hjælpe med at øge styrken, og dette kan oversættes til både fysisk styrke og hastighed. Faktisk kan dette meget vel være en af ​​de vigtigste atletiske anabolske steroider der nogensinde er skabt, da det er perfekt til dette formål og ikke vil tilføre særlig vægt; noget, som mange præstationsudøvere fra bestemte sportsgrene ikke ønsker. Desuden har Winstrol stanozolol 50 mg tablet en meget kortere registreringsperiode; de kan kun påvises i 3 uger, efter at brugen er blevet afbrudt, mens den injicerbare form kan påvises i cirka 2 måneder.

Winstrol stanozolol 50 mg tablet er også et glimrende supplement til en skærecyklus og en favorit blandt mange konkurrerende bodybuildere til dette formål. Hormonet kan i høj grad øge hårdheden i en fysik og fremme øget vaskularitet. Det skal dog bemærkes, at man skal være i en snæver tilstand for at denne effekt kan mærkes; tilskud med en flok Winstrol -tabletter vil ikke føre til en hård fysik, hvis den er dækket af et lag kropsfedt

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Winstrol Stanozolol 50 mg Tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *